Irska tura

cijena na upit

grupno putovanje

6 dana / 5 noćenja

polasci: 20.-25.6

Pošalji upit

Ovo putovanje približiti će Vam prekrasne prirodne ljepote  Irske u kombinaciji s posjetom Dublinu i brodskim vožnjama. Na ovom putovanju moći ćete doživjeti kako ruralni, tako i gradski ambijent, upoznati najveće znamenitosti, ali i uživati u zelenom prirodnom okruženju, prekrasnim jezerima i ljepoti atlantske morske obale. Ugodne vožnje brodovima uz brojne brodske sadržaje  upotpuniti će Vaš doživljaj ovog velikog putovanja.

Ovo putovanje približiti će Vam prekrasne prirodne…
[Više]

t43refdllll najbolje vrijeme za putovati, tw45tw dobro za putovati, 54rt moguće je putovati, ali nije najbolje vrijeme u godini, trwegefd ne preporučujemo putovanje

Program putovanja

path7199.png

 

Sastanak putnika u Zračnoj luci Zagreb kod šaltera informacija dva sata prije leta zrakoplova i podjela putne dokumentacije. Polijetanje zrakoplova Croatia Airlinesa na liniji LH1405 za Frankfurt u 6:50 sati. Dolazak u 8:20 sati te nastavak puta letom u 10:00 sati. Dolazak u Dublin u 11:05 sati po mjesnom vremenu. Razgledavanje grada autobusom i pješice: Guinness Storehouse, prikaz povijesti i načina proizvodnje poznatog Guinness piva te degustacija piva (uključena ulaznica) - Trinity College - katedrala sv. Patricka (gdje je svećenik bio poznati pisac „Guliverovih putovanja“ Jonathan Swift) - Grafton i O'Connell Street. Smještaj u hotel. Odlazak s pratiteljem do središta grada u Temple Bar. Noćenje.

Doručak. Slobodno jutro. Odlazak iz Dublina u ranim poslijepodnevnim satima. Vožnja kroz središnju Irsku. Posjet tradicionalnoj destileriji irskog whiskeya Lockes (uključena ulaznica) uz prikaz proizvodnje i kušanje whiskeya. Vožnja do Galwaya, grada s katedralom sv. Nikole i rimokatoličkom katedralom, smještenom u zaljevu poznatom po odličnim rakovima. Šetnja središtem grada. Smještaj u hotel na području Galwaya. Noćenje.

Doručak. Vožnja do područja Clare i Burren i poznatih bijelih stijena Cliffs of Moher, koje se uzdižu 200 metara iznad Atlantskog oceana. Burren je predio mjesečevih pejzaža s preko 2000 rijetkih vrsta biljaka. Vožnja prema Limericku. Posjet dvorcu Bunraty iz 15. stoljeća (uključena ulaznica) koji je potpuno obnovljen te Folkparku s prikazom života, koliba i tradicionalnih zanata Irske 19. stoljeća (uključena ulaznica). Nastavak vožnje do područja County Kerry. Smještaj u hotel. Noćenje.

Doručak. Tura po najromantičnijem području Irske Ring of Kerry s veličanstvenim pejzažima, pogledom na Atlantik i vrlo bogatim biljnim svijetom. Vožnja kroz brojna mala slikovita sela, poput sela Sneem sa šarenim kućama, te do planinskih panoramskih točki Mollys Gap i Ladies View s pogledom na jezera Kilarney. Poslijepodne posjet svjetski poznatom nacionalnom parku Kilarney. Povratak u hotel na području County Kerry. Noćenje.

Doručak. Vožnja do Dublina uz kraća zaustavljanja na slikovitim mjestima i malim gradićima. Posjet Rock of Cashel (uključena ulaznica), povijesnom mjestu i prijestolnici kraljeva od Munstera s okruglim tornjem, kraljevskom kapelom i keltskim križevima, inače najfotografiranije mjesto u Irskoj. Dolazak u poslijepodnevnim satima u Dublin. Smještaj u hotel. Slobodno vrijeme za osobne programe. Noćenje.

Zajutrak. Transfer do zračne luke u Dublinu. Odlazak zrakoplova na liniji LH2515 za München u 10:45 sati po mjesnom vremenu. Dolazak u München u 14:00 sati. Nastavak puta letom u 15:20 sati. Očekivano vrijeme dolaska u Zagreb u 16:20 sati.

CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE: 
- prijevoz zrakoplovom Zagreb - Frankfurt - Dublin - Munchen - Zagreb,
- pratitelja,
- prijevoz autobusom na turi po Irskoj, 
- transfere od/do zračne luke u Dublinu, smještaj u hotelima 3/4* u dvokrevetnim sobama tuš/wc/TV na osnovi 5 noćenja s irskim doručkom -     2 noćenja u Dublinu,
- 2 noćenja na području Kerryja i 1 noćenje u Galwayu,
- sve razglede i izlete prema programu, 
- ulaznice za Guinness Storehouse, 
- Lockes destileriju whiskeya, 
- dvorac Bunratty s Folkparkom, Rock of Cashel, te troškove organizacije i prodaje

CIJENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:
- zrakoplovne pristojbe,
- ulaznice za muzeje i kulturno-povijesne spomenike koje nisu navedene kao uključene,
 -pristojbe u zračnim lukama,
- putno zdravstveno osiguranje,
- fakultativne sadržaje te troškove osobnih narudžbi

NAPOMENE: Vremena polazaka zrakoplova u programu navedena su prema redu letenja Croatia Airlinesa i Lufthanse objavljenih u siječnju 2017. i podložna su promjeni. Zrakoplovne pristojbe podložne su promjenama i konačni iznos pristojbi potvrđuje se na dan izdavanja zrakoplovne karte. Agencija zadržava pravo promjene cijena u slučaju tečajnih razlika većih od 1,5%.

MINIMUM PRIJAVLJENIH PUTNIKA: 20

 

 

 

 

 

 

img

NEWSLETTER

Pratite akcije, budite informirani o novim putovanjima, maštajte i planirajte, putujte...

© 2000-2024 Kaiser Tours putnička agencija d.o.o.