Kuba Libre

cijena na upit

uključene avio pristojbe i izleti

12 dana / 10 noćenja

svakodnevni polasci

Pošalji upit

Kaiser Tous vode Vas na Kubu. Kuba - zemlja plesa, glazbe, poznatih cigara i dobrih vibracija. Na putovanju ćete plesati uz ritmove Buena Vista Social Cluba, istražiti staro srce Havane. Povijest ove fascinantne zemlje proučit ćete u Santa Clari gdje se nalazi mauzolej revolucionara Che Guevare a Trinidat će Vas očarati svojom povijesnom jezgrom.
Uronite u veselu atmosferu Kube, uživajte u kubanskoj glazbi i opustite se!


 

Kaiser Tous vode Vas na Kubu. Kuba - zemlja plesa,…
[Više]
Siječanj Veljača Ožujak Travanj Svibanj Lipanj Srpanj Kolovoz Rujan Listopad Studeni Prosinac
uuiii 8uhjfds uuiii 8uhjfds uuiii 8uhjfds uuiii 8uhjfds 878jhhj 878jhhj 878jhhj 878jhhj 87hjhjfd 87hjhjfd uuiii 8uhjfds uuiii 8uhjfds
 

 


t43refdllll najbolje vrijeme za putovati, tw45tw dobro za putovati, 54rt moguće je putovati, ali nije najbolje vrijeme u godini, trwegefd ne preporučujemo putovanje

Program putovanja

mapa_Istražite_Kubu.png

 

Dolazak u zračnu luku u Havani, privatni transfer do hotela. Smještaj u hotel. Noćenje.

Doručak u hotelu. U dogovoroeno vrijeme odlazak na poludnevni izlet u razgled Havane. Istražit ćete staro srce Havane, Plaza de Armas, Plaza de San Francisco de Asis, Plaza Vieja and Plaza de la Catedral. Uživajte u prekrasnim građevinama ili zalutajte u pokoju suvenirnicu koja prodaje lokalne proizvode. U večernjim satima uživat ćete u noćnom izlasku u kafiću Cafe Taberna Beny More, u srcu starog grada, slušajući muziku 50-ih. Plesaći koji plešu uz bend dočarati će vam pravu kubansku atmosferu Buenavista Social Cluba. Večera i 2 pića su uključeni u vašu večernju avanturu.

Doručak u hotelu. Danas smo vam pripremili cjelodnevni izlet u provinciju Pinar del Rio. Vozit ćete se kroz spektakularni krajolik Sierra de Rosario, a zaustavit ćete se u Cafeteria Las Barrigonas kako bi posjetili malu plantažu duhana. U gradu Pinar del Rio posjetiti ćete tvornicu cigara i naučiti sve o procesu izrade. Otkrijte ljepote Vinalesa i uživajte u veličanstvenim pogledima sa Los Jazmines vidikovca. U Vinalesu ćete razgledati prethistorijski mural na stjenama i ukrcati se na brod koji će vas odvesti na vožnju rijekom pod zemljom u indijanskoj pećini. Ručat ćete tipični kubansko jelo u lokalnom restoranu.

Doručak u hotelu. Privatni transfer do autobusne stanice, te polazak autobusom do Santa Clare. U Santa Clari na autobusnoj stanici dočekuje vas privatni transfer do hotela. Smještaj u hotel.

Doručak u hotelu. Nakon doručka slijedi poludnevni izlet gradom. Upoznat ćete povijest Santa Clare kroz njenu revolucionarnu prošlost. Smještena u centralnom djelu Kube, Santa Clara je prepuna zanimljive povijesti zahvaljujući bitkama koje su se ovdje vodile za vrijeme kubanske revolucije. Posjetit ćete mauzolej legendarnog Ernesta „Che“ Guevare, muzej Armoured Train Park, park Leoncio Vidal i Boulevard. U lokalnom restoranu ćete se odmoriti za ručak.

Doručak u hotelu. Privatni transfer do Trinidada. Smještaj u hotel.

Doručak u hotelu. Danas vas vodimo razgled Trinidada. Prošetat ćete kroz povijesni centar u kojem ćete vidjeti mnogobrojne stare kolonijalne kuće još uvijek naseljene precima starih obitelji. Obratite pozornost na detalje koji se nalaze na prozorima i balkonima i na nepravilne popločene ulice, a cijeli dojam zaokružit će vam vesela glazba i gostoljubivi domaćini. U razgled je uključen i posjet jednom muzeju, posjet lokalnim kulturološkim projektima i piće u lokalnom kafiću.

Doručak u hotelu. Nakon doručka slijedi izlet do Valle de los Ingenios (Dolina šećera). Ova regija sadrži mnogo arhitektonskih znamenitosti koji svjedoče procvatu ekonomije u 18. i 19. stoljeću. Posjet Casa de Manaca-Iznaga i Guachinango, gdje su ostaci nekadašnje plantaže. Popesti ćete se na vrh tornja Manaca-Iznaga kako bi uživali u najboljem pogledu na Kubi. Posjetit ćete Casa del Alfarero, radionicu keramike. Ručat ćete u lokalnom restoranu.

Doručak u hotelu. Slobodan dan za vlastite aktivnosti.

Doručak u hotelu. Transfer do Havane, smještaj u hotel.

Doručak u hotelu. Transfer do zračne luke. Let za Zagreb.

Dolazak u zagrebačku zračnu luku. Kraj putovanja.

Cijena uključuje:
 - Zrakoplovne karte Zagreb – Havana – Zagreb
 - Pristojbe zračnih luka
 - Privatne transfere od zračne luke do hotela u dolasku i od hotela do zračne luke u odlasku
- 10 x noćenja s doručkom, u hotelima 4* i/ili 5*:
   4 x noći u hotelu u Havani
   2 x noći u hotelu u Santa Clari
   4 x noći u hotelu u Trinidadu
 - Privatne transfere od hotela do autobusnog kolodvora u Havani i od autobusnog kolodvora do hotela u Santa Clari
 - Bus: Havana – Santa Clara
 - Privatni transfer od Santa Clare do Trinidada
 - Bus: Trinidad – Havana
 - Razglede i obroke prema programu putovanja u grupi
 - Lokalne vodiče na engleskom jeziku
 - Jamčevinu i organizaciju putovanja

Cijena ne uključuje:
 - Ishođenje vize za Kubu (550 kn)
 - Putno zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja (svakako preporučamo)
 - Napojnice za lokalne vodiče i vozače
 - Troškove osobne prirode
 - Sve što nije navedeno u programu

NAPOMENA:
Cijene izražene u ponudi informativnog su karaktera i ne odnose se na cijene za vrijeme blagdana, Božića i Nove Godine.
Ponudu paketa Adventa i Nove godine na destinaciji možete pogledati putem ove poveznice: http://dalekaputovanja.hr/Kuba-Libre-Nova-Godina-1-2154.html

 

 

img

NEWSLETTER

Pratite akcije, budite informirani o novim putovanjima, maštajte i planirajte, putujte...

© 2000-2024 Kaiser Tours putnička agencija d.o.o.