Pariz City Break

cijena na upit

grupno putovanje - GARANTIRANO

4 dana / 3 noćenja

polasci: 15.02.

Pošalji upit

Grad koji je užitak za posjetiti u bilo koje doba godine - Pariz. Na putovanju ćete proči kroz najvažnije atrakcije ovog romantičnog grada. Posjetit ćete jednu od najraskošnijih svjetskih ulica Champs - Elysees, Slavoluk pobjede, Trg Bastillle, četvrt Montmartre, sjevernu i najvišu parišku četvrt, omiljenu parišku adresu boema i umjetnika. Ako ste zainteresirani imati ćete dovoljno vremena za posjetiti poznati muzej Louvre ili otići na poznatu predstavu Moulin Rouge. Uživajte u Parizu i prepustite se njegovom neodoljivom šarmu! 

Grad koji je užitak za posjetiti u bilo koje doba…
[Više]

t43refdllll najbolje vrijeme za putovati, tw45tw dobro za putovati, 54rt moguće je putovati, ali nije najbolje vrijeme u godini, trwegefd ne preporučujemo putovanje

Program putovanja

pariz_mapa.png

 

Sastanak putnika s pratiteljem putovanja u zračnoj luci Franjo Tuđman kod šaltera informacija dva sata prije polaska zrakoplova. Podjela putne dokumentacije i let zrakoplovom Croatia Airlinesa za Pariz na liniji OU470 u 9:05 sati. Po dolasku u Pariz u 11:05 sati panoramski razgled grada autobusom: Champs-Elysées, glavna i najduža pariška avenija, jedna od najraskošnijih svjetskih ulica koja povezuje trg Concorde i Arc de Triomphe - Arc de Triomphe ili Slavoluk pobjede, jedan od najpoznatijih pariških spomenika, dignut 1806. u čast francuskim borcima po uzoru na rimski Titov slavoluk - veliki bulevari, projekt barona Haussmanna iz 19. st., poznate pariške avenije u središtu grada - trg Concorde, najveći trg u Parizu i ishodišna točka Champs-Elysées - Opera - trg Bastille, današnji trg nalazi se na mjestu gdje je nekoć stajala glasovita tvrđava Bastille - Latinska četvrt, slavna pariška umjetnička četvrt na lijevoj obali Seine - Sorbona, glasovito pariško sveučilište iz 13. st. - Panteon, nekoć crkva a danas mauzolej u kojem su pokopani mnogi slavni Francuzi - Luksemburški park, vrtovi sagrađeni za Katarinu Medici - Les Invalides, kompleks građevina u kojem je nekoć bio dom za umirovljene francuske borce, mjesto gdje je pokopan Napoleon - Trocadéro, mjesto gdje je održana svjetska izložba 1878., s odličnim pogledom na Eiffelov toranj. Smještaj u hotel. Odlazak s pratiteljem putovanja javnim prijevozom na Montmartre, sjevernu i najvišu parišku četvrt, na glasu kao i najživopisniju; slavna je postala u drugoj polovici 19. stoljeća kad su tu dolazili mnogi slavni umjetnici, Toulouse Lautrec, Apollinaire, Van Gogh, Degas, itd. - bazilika Sacré-Coeur - crkva sv. Petra - Place Tertre, trg slikara, omiljena pariška adresa boema i umjetnika. Predlažemo da večer završite na cabaret predstavi u glasovitom Moulin Rougeu (mogućnost doplate na licu mjesta kod pratitelja). Noćenje.

Doručak. Nastavak razgleda grada s pratiteljem putovanja javnim prijevozom - podzemnom željeznicom i pješice: otočić sv. Louisa, ljupka rezidencijalna četvrt, jedan od dva prirodna pariška otoka- otok Ile de la Cité, najstariji dio Pariza, naseljen još od antičkog doba - katedrala Notre Dame, slavna pariška gotička katedrala iz 12. st. - živopisne uličice Latinske četvrti - St. Germain des Prés, poznati trg u Latinskoj četvrti na kojem su rado boravili tzv. egzistencijalisti i na kojem se nalazi najstarija pariška crkva. Odlazak do svjetski poznatog muzeja Louvre (doplata na licu mjesta), najposjećenijeg muzeja na svijetu. Nakon razgleda staklene piramide, slavoluka Le Carrousel i vrtova Tuileries, vrijeme za samostalni obilazak muzeja. Vožnja brodom po Seini ispod slavnih mostova (doplata na licu mjesta pratitelju putovanja) i s pogledom na čuvene spomenike te odlazak do Eiffelovog tornja (individualni posjet). Slobodno vrijeme za osobne programe. Noćenje.

Doručak. Nastavljamo s razgledom Pariza javnim prijevozom i pješice: četvrt Marais, mondeni dio grada u kojem je nekoć bila kraljeva rezidencija, a danas je mjesto gdje se nalaze brojni butici, kafići, saloni; trg Place des Vosges u toj četvrti poznat je po svojoj ljepoti i savršenoj simetriji – gradska vijećnica – muzej Georges Pompidou – četvrt Les Halles. Odlazak prema Operi i posjet muzeju parfema Fragonard s prezentacijom parfema i mogućnošću povoljne kupovine mirisnih proizvoda. Mogućnost odlaska do slavnih robnih kuća Lafayette i Printemps ili na Champs Elysees, najljepšu aveniju Pariza sa brojnim dućanima i restoranima. Preporučamo uspon na Slavoluk pobjede - s panoramske terase pruža se prekrasni pogled na osvijetljene avenije Pariza. Slobodno vrijeme za kupovinu i osobne programe. Noćenje.

Doručak. Kraće slobodno vrijeme za osobne programe. Odlazak iz hotela i transfer u zračnu luku. Let zrakoplovom Croatia Airlinesa za Zagreb na liniji OU 4001 u 15:00 sati. Planirani dolazak u Zagreb u 16:55 sati.

Cijena uključuje:
- polazak 08.03: 2.190 kn
- prijevoz zrakoplovom Zagreb-Pariz-Zagreb
- pratitelja
- smještaj u hotelu 3* u Parizu u dvokrevetnim sobama tuš/WC/TV na osnovi tri noćenja s doručkom
- transfer od/do zračne luke u Parizu
- poludnevni razgled grada autobusom
- razglede pješice i javnim prijevozom s pratiteljem putovanja
- boravišnu pristojbu
- troškove organizacije i prodaje

Cijena ne uključuje: 
- zrakoplovne pristojbe 1.090,00 kn
- doplata po osobi za polaske iz Splita, Zadra, Dubrovnika ili Pule: 370 kn + zrakoplovne pristojbe (raspoloživost i potvrda letova na upit; individualna prijava na let u zračnoj luci do sastanka s pratiteljem putovanja u Zagrebu)
- doplata za jednokrevetnu sobu 890,00 kn
- popust za djecu od 2 do 11 godina na pomoćnom ležaju: 5 %
- ulaznice za kulturno-povijesne spomenike i muzeje koje nisu navedene kao uključene
- fakultativne sadržaje
- karte javnog prijevoza
- putno zdravstveno osiguranje
- troškove osobnih narudžbi

Cijene fakultativnih sadržaja i ulaznica (prema stanju iz siječnja 2017. godine - mogu biti podložne promjeni):
- muzej Louvre 16,50 €
- muzej Orsay 13 €
- vožnja Seinom 15 €
- cabaret predstava od cca. 100 € naviše (ovisno o cabaretu – Moulin Rouge 112 €, Lido 110 €)
- dvorac Versailles 18 €
- Eiffelov toranj 11 €-17 €/ovisi o katu)
- Disneyland 64 €/djeca do 11 g. 58 €.
- Europski građani do 26 god. uz predočenje putovnice ne plaćaju ulaz u dvorac Versailles te u muzeje Louvre i Orsay

NAPOMENE:
Fm popust u odnosu na redovnu cijenu vrijedi do obavijesti o popunjenosti kapaciteta! Ovaj popust isključuje moguće druge popuste ili posebne akcije!
Francuski hoteli najčešće imaju sobe manjih dimenzija, a pomoćni ležaj je moguć za dijete/osobu do 160 cm visine.
Zrakoplovne pristojbe podložne su promjenama i konačni iznos pristojbi potvrđuje se na dan izdavanja zrakoplovne karte.
Organizator zadržava pravo promjene cijena u slučaju tečajnih razlika većih od 1,5%.
Organizator može promijeniti redoslijed obilaska tijekom razgleda grada u Parizu, ovisno o redu letenja, radnom vremenu muzeja ili državnim praznicima.
Sadržaj razgleda ostaje kako je objavljen bez obzira na redoslijed obilaska tijekom razgleda.
Vremena polazaka zrakoplova u programu navedena su prema redu letenja Croatia Airlinesa objavljenom u siječnju 2017. godine i podložna su promjeni.

Minimum prijavljenih putnika: 20

 

 

 

 

 

 

img

NEWSLETTER

Pratite akcije, budite informirani o novim putovanjima, maštajte i planirajte, putujte...

© 2000-2024 Kaiser Tours putnička agencija d.o.o.