Peru - Machu Picchu

cijena na upit

uključene avio pristojbe i izleti

9 dana / 7 noćenja

svakodnevni polasci

Pošalji upit

Otkrijte zemlju gdje prošlost i sadašnjost žive u perfektnoj koheziji, zemlju susreta između antike i moderne - fascinantni Peru! Peru će Vas očarati kao malo koja druga zemlja i probudite emocije dok otkrivate njezine tajne i fenomenalna bogatstva drevnih civililizacija.Moderni Peru danas je nasljeđe običaja i tradicije drevnih civilizacija koje su cvjetale ovim krajevima puno prije dolaska Europljana. Ovdje se mogu pronaći arhaična kulturna blaga, hramovi Inka, ruralni krajolici, biološke raznolikosti, mir i tišina. Vodimo vas na avanturu života u Lima, Cusco, Sveta Dolina, Machu Picchu, Puno i jezero Titicaca neke su od lokacija koje ćete posjetiti. Uživajte u ovoj zemlji punoj raznolikosti, šarenila i upoznajte lokalno stanovništvo koje je baš uvijek spremno darovati vam osmjeh. 

Otkrijte zemlju gdje prošlost i sadašnjost žive u…
[Više]
Siječanj Veljača Ožujak Travanj Svibanj Lipanj Srpanj Kolovoz Rujan Listopad Studeni Prosinac
878jhhj 878jhhj 878jhhj 878jhhj uuiii 8uhjfds uuiii 8uhjfds uuiii 8uhjfds uuiii 8uhjfds uuiii 8uhjfds 878jhhj 878jhhj 878jhhj
 

 


t43refdllll najbolje vrijeme za putovati, tw45tw dobro za putovati, 54rt moguće je putovati, ali nije najbolje vrijeme u godini, trwegefd ne preporučujemo putovanje

Program putovanja

940x600_Peru.png

 

Dolazak u Limu. Transfer do hotela, te smještaj. Ostatak dana slobodan za osobne programe. Noćenje.

Transfer do zračne luke u Limi. Let do Cuscoa. Dolazak u Cusco. Transfer do hotela, te smještaj. Ostatak dana slobodan za osobne programe. Noćenje.

Sastanak s vodičem, slijedi razgled grada. Posjetit ćete Katedralu, hram sunca Koricancha, te arheološki kompleks Sacsayhuaman, Queno, crvenu tvrđavu Puca-pucara i Tambomachay. Povratak u hotel. Noćenje.

Rano ujutro polazak na razgled Svete doline, posjet tržnici Pisac. Za ručak ćete se zaustavit u dolini Urubamba. Za ručak buffet stol. Nastavak ture prema Ollantaytambo, jedini grad Inka koji je još uvijek naseljen, a čije ime znači vidikovac. Na povratku u Cusco ćete se zaustaviti razgledati selo Chinchero. Povratak u Cusco. Noćenje.

Doručak. Rani odlazak na željeznički kolodvor u Ollantaytambo te polazak na vlak za Aguas Calientes. Po dolasku u Aguas Calientes presjedanje na autobus za Machu Picchu. Dolazak u Machu Picchu, gdje ćete doći do autobusne stanice, za bus koji će Vas prevesti do citadele Machu Picchu, tamo ćete imati vođeni razgled od otprilike 2 i pol sata s ulaznicama uključenim u cijenu. Povratak u grad Machu Picchu na ručak u lokalnom restoranu. U večernjim satima povratak vlakom u Cuzsco. Transfer do hotela te noćenje.

Rano ujutro transfer od hotela do autobusne stanice, slijedi izlet autobusom na jezero Titicaca, uključene ulaznice, vodič i ručak. Prva stanica bit će Andahuaylillas, malo kolonijalno selo u kojem se nalazi Crkvica koju nazivaju Cusconskom sikstinskom kapelom. Polazak prema gradu Racchi ili San Pedru, smještenom u dnu vulkana Quimsachata, a poznatog po ostacima hrama Wiracocha, veličanstven primjer arhitekture Inka. Odlazak do planine La Raya koja se nalazi na samoj granici između Cuscoa i Punoa, posjet najvišoj točci gradu Pukara, gradu talentiranih keramičara, put vas vodi u grad Juliaca. U popodnevnim satima dolazak u glavni grad Puno, luka na najvišem jezeru na svijetu. Transfer do vašeg hotela u Punu. Noćenje.

Doručak. Odlazak na cjelodnevni izlet na jezero Titicaca. Prvo je na rasporedu posjet plutajućem otoku indijanskog plemena Uros, čija tradicija, način života i nošnja ne ostavljaju nikoga ravnodušnim. Žive u malim kućama od slame napravljenih od istog materijala kao i njihovi brodovi, a žive od lova i ribolova. Nastavak puta i dolazak na otok Taquile, najveći otok na peruanskoj strani. Panorama s ovog otoka je očaravajuća, jezero Titicaca izgleda kao ocean okružen planinama. Slobodno vrijeme za uživanje u ovom čudu prirode te povratak u hotel u Puno. Noćenje.

Doručak. Povratak do aerodroma. Let u Limu gdje presjedate na avion za povratak u Hrvatsku.

Predviđen dolazak u Zagreb.

Cijena uključuje:
­   - troškove povratnih zrakoplovnih karta na relaciji Zagreba - Lima - Juliaca - Lima - Zagreb, sa svim pristojbama 
­   - noćenja u dvokrevetnim sobama u hotelima s 4 zvjezdice (lokalna kategorizacija), 
­   - obroke navedene u programu 
­   - sve transfere, razglede i izlete prema programu u A/C vozilu, privatna usluga
­   - ulaznice za znamenitosti koje posjećujemo
­   - lokalno vodiča/vozača na engleskom jeziku
­   - nosače u zračnim lukama i hotelima
­   - troškove pripreme i organizacije putovanja
­   - jamčevina putovanja    

Cijena ne uključuje:   
­   - putno zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja (svakako preporučujemo)
­   - napojnice za lokalne vodiče i vozače
­   - troškove osobne prirode
   - sve što nije navedeno u programu

 

 

img

NEWSLETTER

Pratite akcije, budite informirani o novim putovanjima, maštajte i planirajte, putujte...

© 2000-2024 Kaiser Tours putnička agencija d.o.o.