Amsterdam City Break

od 3.290,00 kn / po osobi

grupno putovanje

4 dana / 3 noćenja

polasci: putovanje u pripremi

Pošalji upit

Amsterdam, grad poznat po liberalnosti ali i po najvećim svjetskim umjetnicima kao što su Van Gogh i Rembrant, nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Posjetiti čete tipično Nizozemsko ribarsko mjesto, Marken, i ribarsku luku Volendam. U Amsterdamu ćete moći uživati u izložbama, razgledu grada, poznatih kanala, predivnoj arhitekturi i kupnji suvenira na mnogobrojnim tržnicama.

Amsterdam, grad poznat po liberalnosti ali i po najvećim…
[Više]

najbolje vrijeme za putovati, dobro za putovati, moguće je putovati, ali nije najbolje vrijeme u godini, ne preporučujemo putovanje

Sastanak putnika u Zračnoj luci Zagreb kod šaltera informacija dva sata prije polaska zrakoplova. Let zrakoplovom Croatia Airlinesa na liniji OU 450 iz Zagreba za Amsterdam u 8:25 sati. Dolazak u Amsterdam u 10:30 sati. Po dolasku odlazak autobusom na izlet u „idiličnu Nizozemsku“, Nizozemsku vjetrenjača, kanala, zelenih pašnjaka i ribarskih kuća: Marken, tipično ribarsko selo-otok, povezano nasipom s kopnom, s kućama-sojenicama. Volendam, romantična ribarska luka i izletište s brojnim suvenirnicama i ribljim restoranima, mjestašce omiljeno kao mjesto za odmor raznim umjetnicima - tu su se npr. odmarali Picasso i Renoir. Odlazak u Amsterdam i smještaj u hotel. Zajednički odlazak s pratiteljem putovanja do trga Dam na kojem se nalazi Kraljevska palača iz 1655. g. i spomenik nizozemskim žrtvama Drugog svjetskog rata, te do poznate amsterdamske četvrti crvenih svjetiljki. Noćenje.

Doručak. Odlazak na razgled grada javnim prijevozom i pješice: Munt, nekoć kovnica novca u 17. st - palače na Herengrachtu - trg Dam - Nova crkva - kraljevska palača - Zapadna crkva. Odlazak s pratiteljem putovanja do četvrti muzeja i vrijeme za individualni posjet slavnom Rijksmuzeju – najslavniji eksponat ovog muzeja je čuvena Rembrandtova „Noćna straža“ - i muzeju Van Gogha, bogate kolekcije slika slavnog slikara/više od 200 njegovih slika, ali i mjestu gdje možete vidjeti i slike nekih drugih impresionističkih slikara. Posjet poznatoj brusionici dijamanata Coster Diamonds uz prikaz izrade nakita i mogućnost kupovine. Fakultativna vožnja brodom kanalima Amsterdama: kanali Kaizersgracht - Herengracht - Prinsengracht - kuća Ane Frank - Zapadna crkva - luka Amsterdama - Waterlooplein - rijeka Amstel. Slobodno vrijeme za šetnju i kupovinu po trgovačkoj ulici Kalverstraat. Noćenje.

Doručak. Moguć odlazak s pratiteljem putovanja vlakom do Den Haaga, sjedišta nizozemske vlade i trećeg grada po veličini u Nizozemskoj (prometne veze među nizozemskim gradovima vrlo su česte i brze). Šetnja kroz dvorište nizozemskog parlamenta i kroz središte grada te slobodno vrijeme za šetnju i kupovinu u dugačkoj pješačkoj zoni ili za posjet glasovitom muzeju Mauritshuis (najpoznatije umjetničko djelo u muzeju je glasovita „Djevojka s bisernom naušnicom“ Johannesa Vermeera). Povratak u Amsterdam vlakom. Gosti koji žele ostati u Amsterdamu imaju na raspolaganju cijeli dan za osobne programe. Noćenje.

Doručak. Transfer do zračne luke. Let zrakoplovom Croatia Airlinesa na liniji OU 451 iz Amsterdama za Zagreb u 11:20 sati. Dolazak u Zagreb u 13:15 sati.

Cijena uključuje:
- prijevoz zrakoplovom Zagreb-Amsterdam-Zagreb
- pratitelja
- smještaj u hotelu 3/4* na području Amsterdama u dvokrevetnim sobama tuš/WC/TV na osnovi tri noćenja s doručkom
- transfer od/do zračne luke u Amsterdamu
- razglede pješice s pratiteljem putovanja
- izlet u Marken i Volendam
- troškove organizacije i prodaje putovanja

Cijena ne uključuje:
- obaveznu doplatu za zrakoplovne pristojbe 1.090 kn
- doplatu za jednokrevetnu sobu 1.090 kn
- doplata po osobi za polaske iz Splita, Zadra, Dubrovnika ili Pule: 370 kn + zrakoplovne pristojbe
  (raspoloživost i potvrda letova na upit; individualna prijava na let u zračnoj luci do sastanka s pratiteljem putovanja u Zagrebu)
- ulaznice za kulturno-povijesne spomenike i muzeje koje nisu navedene kao uključene
- karte javnog prijevoza
- karte za vlak
- fakultativne sadržaje
- troškove osobnih narudžbi
- putno zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja (svakako preporučujemo)

Cijene fakulatativnih sadržaja i ulaznica:
(prema stanju iz prosinca 2016. g., mogu biti podložne promjeni)
- Rijksmuseum 17,5 €/mladi ispod 18 gratis
- Van Gogh muzej 17 €
- vožnja brodom po kanalima 15 €
- Kuća Ane Frank 9 €

Minimum prijavljenih putnika: 20

Za ovaj aranžman vrijede Opći uvjeti glavnog organizatora putovanja Atlas d.d.

 

 

 

 

 

 

NEWSLETTER

Pratite akcije, budite informirani o novim putovanjima, maštajte i planirajte, putujte...

© 2010-2017. Kaiser Putovanja