Amsterdam City Break

cijena na upit

grupno putovanje

4 dana / 3 noćenja

polasci: 21.6.,16.8.,5.10.

Pošalji upit

Amsterdam, grad poznat po liberalnosti ali i po najvećim svjetskim umjetnicima kao što su Van Gogh i Rembrant, nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Posjetiti čete tipično Nizozemsko ribarsko mjesto, Marken, i ribarsku luku Volendam. U Amsterdamu ćete moći uživati u izložbama, razgledu grada, poznatih kanala, predivnoj arhitekturi i kupnji suvenira na mnogobrojnim tržnicama.

 

Amsterdam, grad poznat po liberalnosti ali i po najvećim…
[Više]

t43refdllll najbolje vrijeme za putovati, tw45tw dobro za putovati, 54rt moguće je putovati, ali nije najbolje vrijeme u godini, trwegefd ne preporučujemo putovanje

Sastanak putnika u Zračnoj luci Franjo Tuđman kod šaltera informacija dva sata prije polaska zrakoplova. Let zrakoplovom KLM na liniji KL1942 iz Zagreba za Amsterdam u poslijepodnevnim satima (redovi letenja u napomeni). Dolazak u Amsterdam, po dolasku transfer autobusom u hotel. Smještaj u hotel i odlazak s voditeljem putovanja javnim gradskim prijevozom u središte grada do trga Dam na kojem se nalazi Kraljevska palača iz 1655. g. i spomenik nizozemskim žrtvama Drugog svjetskog rata, te do poznate amsterdamske Četvrti crvenih svjetiljki. Noćenje. POLASCI 26.7. i 16.8.: Po dolasku u Amsterdam u 13:55 sati transfer do hotela i smještaj u hotel. Odlazak s voditeljem putovanja u razgled grada javnim prijevozom i pješice: Munt, nekoć kovnica novca u 17. st - palače na Herengrachtu - trg Dam - Nova crkva - Kraljevska palača - Zapadna crkva – Četvrt crvenih svjetiljki. Fakultativna vožnja brodom kanalima Amsterdama: kanali Kaizersgracht - Herengracht - Prinsengracht - kuća Ane Frank - Zapadna crkva - luka Amsterdama - Waterlooplein - rijeka Amstel. Slobodna večer za osobne programe. Povratak u hotel i noćenje.

Doručak. Poslije doručka odlazak na izlet u „idiličnu Nizozemsku“, Nizozemsku vjetrenjača, kanala, klompi, zelenih pašnjaka i ribarskih kuća: posjetit ćemo tri ljepuškasta mjesta u blizini Amsterdama. Odlazak u Zaandam na rijeci Zaan, udaljen 15 km od središta Amsterdama, nekoć središte nizozemske brodogradnje. Na sjeverozapadu od Zaandama nalazi se Zaanse Schans, muzej na otvorenom koji sa svojim starim vjetrenjačama i šarenim kućicama priziva davna vremena i pokazuje kako se nekoć živjelo. Posjet manufakturi klompi i sira. Na povratku ćemo posjetiti lijepo središte ljupkog Edama, gradića poznatog po siru i fantastičnoj brodogradnji. Po povratku u Amsterdam nastavak razgledavanja grada javnim prijevozom i pješice. Odlazak s voditeljem putovanja do četvrti muzeja i vrijeme za individualni posjet slavnom Rijksmuzeju – najslavniji eksponat ovog muzeja je čuvena Rembrandtova „Noćna straža“! - i muzeju Van Gogha, bogate kolekcije slika slavnog slikara/više od 200 njegovih slika, ali i mjestu gdje možete vidjeti i slike nekih drugih impresionističkih slikara. Posjet poznatoj brusionici dijamanata Coster Diamonds uz prikaz izrade nakita i mogućnost kupovine. U večernjim satima fakultativna vožnja brodom kanalima Amsterdama: kanali Kaizersgracht - Herengracht - Prinsengracht - kuća Ane Frank - Zapadna crkva - luka Amsterdama - Waterlooplein - rijeka Amstel (na datumima 26.7. i 16.8. vožnja brodom prethodni dan). Noćenje.

Doručak. Danas preporučujemo izlet na jug zemlje (doplata prilikom rezervacije aranžmana). Na početku dana posjetit ćemo Scheveningen, sjevernomorsko ljetovalište poznato po svojoj dugoj šetnici i molu koji se dužinom od 400 m prostire u Sj. more. Nakon stanke za šetnju ili kavu odlazak prema obližnjem Haagu, središtu nizozemske vlade i prebivalištu kraljevske obitelji, trećem gradu po veličini u zemlji. Najvažnija znamenitost grada je Mauritshuis, muzej smješten u klasicističkoj građevini u povijesnom središtu grada, galerija s neprocjenjivom zbirkom flamanskih i nizozemskih majstora među kojima se ističe Vermeerova „Djevojka s bisernom naušnicom“. Poslije kraćeg slobodnog vremena nastavljamo prema Rotterdamu, „Manhattanu na rijeci Maas“, najvećoj europskoj luci i gradu koji zadivljuje svojom suvremenom arhitekturom. Potpuno razrušen u 2. svjetskom ratu, Rotterdam je jedan od najmodernijih gradova Europe, gdje god da se nađete možete vidjeti fantastične primjerke vrhunske arhitekture, među kojima se izdvaja fantastična tržnica sagrađena 2014.g., veličine nogometnog igrališta. Odlazak na Euromast toranj (doplata na licu mjesta), visok 186 m s kojeg se pruža fantastičan pogled na grad. Za kraj dana posjetit ćemo na povratku u Amsterdam prekrasan gradić poznat po siru: Goudu. Središte gradića vrlo je slikovito: glavnim gradskim trgom dominira gotička gradska vijećnica, a crkva St. Janskerk na južnom dijelu trga najviša je crkva u Nizozemskoj i u sebi skriva najljepše crkvene prozore u zemlji. Povratak u Amsterdam u kasnim poslijepodnevnim satima.

Doručak (na datumu 16.8. paket doručak). Transfer do zračne luke. Let zrakoplovom KLM na liniji KL1941/1939 iz Amsterdama za Zagreb.Dolazak u Zagreb u poslijepodnevnim satima (osim na polasvima 26.7. i 16.8.)

Polasci:
21.6.- 2690 kn GARANTIRANO
16.8. -2790 kn GARANTIRANO
5.10. -3290 KN FM* 

Cijena uključuje:
-prijevoz zrakoplovom Zagreb – Amsterdam - Zagreb
-ručnu prtljagu do 12 kg
-uslugu voditelja putovanja
-smještaj u hotelu 3* u Amsterdamu u dvokrevetnim sobama na osnovi tri noćenja s doručkom
-transfer od/do zračne luke u Amsterdamu
-razglede pješice s voditeljem putovanja
-izlet Sjeverna Holandija
-troškove organizacije i prodaje putovanja

Cijena ne uključuje:
- obaveznu doplatu za zrakoplovne pristojbe 1.190 kn
- doplatu za jednokrevetnu sobu 1.190 kn
- prtljagu veću od 12 kg (doplata 390 kn za prtljagu do 23 kg)
- ulaznice za kulturno-povijesne spomenike i muzeje koje nisu navedene kao uključene
- karte javnog prijevoza
- karte za vlak
- fakultativne sadržaje
- troškove osobnih narudžbi
- putno zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja (svakako preporučujemo)

Cijene fakulatativnih sadržaja i ulaznica:
(prema stanju iz prosinca 2017. g., mogu biti podložne promjeni): Rijksmuseum 17,5 €/mladi ispod 18 gratis; Van Gogh muzej 17 €; vožnja brodom po kanalima 15 €; Kuća Ane Frank 9 €

NAPOMENE: Zrakoplovne pristojbe podložne su promjenama i konačni iznos pristojbi potvrđuje se na dan izdavanja zrakoplovne karte. Atlas zadržava pravo promjene cijena u slučaju tečajnih razlika većih od 1,5%. Organizator može promijeniti redoslijed obilaska tijekom razgleda grada u Amsterdamu, ovisno o redu letenja, radnom vremenu muzeja ili državnim praznicima. Sadržaj razgleda ostaje kako je objavljen bez obzira na redoslijed obilaska tijekom razgleda. Vremena polazaka zrakoplova u programu navedena su prema redu letenja KLM-a objavljenom u studenom 2017. godine i podložna su promjeni.

Minimum prijavljenih putnika: 20

Za ovaj aranžman vrijede Opći uvjeti glavnog organizatora putovanja Atlas d.d.

 

 

 

 

 

 

img

NEWSLETTER

Pratite akcije, budite informirani o novim putovanjima, maštajte i planirajte, putujte...

© 2000-2024 Kaiser Tours putnička agencija d.o.o.