Argentina

cijena na upit

grupno putovanje

12 dana / 10 noćenja

termin: 24.12.

Pošalji upit

Neka vas zavede raskošna prirodna idila Argentine  od moćnih slapova Iguazu na sjeveru do gromoglasnog i pucketajućeg ledenjaka Perito Moreno na jugu. Zemlja se ponosi nekim od najvećih andskih vrhova (6.000 m), prostranim pustinjama s nasadima kaktusa, ledenim poljanama i sušnim stepama u Patagoniji, ledenjačkim jezerima, andskim solanama... Ovdje se možete uživo upoznati s pingvinima, plamencima, kapibarama, kajmanima, a nabrajati bismo mogli i dalje.

Ne zaboravimo ni na bogatu argentinsku kulturu! Tango, govedina, Gauči, nogomet, sve to čini fenomenalan argentinski koktel nakraju začinjen raznolikom napola latinskom, napola europskom baštinom. Tog koktela nikada vam neće biti previše i zasigurno ćete ga zapamtiti zauvijek!

Neka vas zavede raskošna prirodna idila Argentine …
[Više]

t43refdllll najbolje vrijeme za putovati, tw45tw dobro za putovati, 54rt moguće je putovati, ali nije najbolje vrijeme u godini, trwegefd ne preporučujemo putovanje

Program putovanja

argentina_karta.png

 

Sastanak putnika na autobusnom kolodvoru Zagreb i prijevoz (po želji uz doplatu) do zračne luke Venecije. Prijava na let preko Madrida u 07.40 sati s dolaskom u 10.15 sati. Slijedi nastavak leta iz Madrida u 12.05 sati prema Buenos Airesu, gdje je dolazak predviđen u 20.20 sati (lokalna vremena). Buenos Aires je jedan od najvećih i najzanimljivijih gradova Južne Amerike i kao grad koji nikada ne spava, posjetitelje oduševljava temperamentnim tangom, brojnim kavanama i bezbrižnom atmosferom. Po pristanku zrakoplova, slijedi vožnja do hotela i noćenje.

Odlazak u razgledavanje grada: avenija 9 de Julio, obelisk, Plaza de Mayo s katedralom, vijećnicom i predsjedničkom palačom u kojoj su živjeli Juan i Evita Peron. Oko trga se nalaze brojne kolonijalne palače kao i Casa Rosada. Vožnja Avenidom de Mayo do Palače vlade i nastavak do četvrti Puerta Madero. Dan ćemo privesti kraju s obilaskom gradske četvrti La Boca u kojoj je odrasla nogometna zvijezda Maradona i nastao tango. U večernjim satima predlažemo odlazak na predstavu argentinskog tanga.

Razgled operne kuće Teatro Colo i jedne od najpopularnijih gradskih četvrti Recolete. Obilazak znamenitog groblja na kojem se nalaze grobnice Evite i Juan Perona. U poslijepodnevnim satima predlažemo odlazak do ranča, gdje ćete uživati u predstavi južnoameričkih jahača i folklornih plesova uz tradicionalno pripremljen roštilj i odlično argentinsko vino. Povratak u hotel.

Slobodan dan za samostalne aktivnosti u Buenos Airesu. Mogućnost odlaska na fakultativni izlet u obližnji Urugvaj. Prijevoz s brodom preko zaljeva rijeke Rio de la Plata i obilazak urugvajskog grada Colonia del Sacramento kojeg krase lijepe kolonijalne zgrade stare gradske jezgre. Povratak u Buenos Aires.

Jutarnji let u južnu Patagoniju, u mjesto El Calefate smješteno uz najveće argentinsko jezero Lago Argentino koje svojom ljepotom privlači brojne turiste. Slijedi vožnja terenskim vozilima do vidikovca s kojeg se pruža lijepi pogled na Lago Argentino. Šetnja gradom. Večera i noćenje.

Dan ćemo provesti u nacionalnom parku Los Glaciares u kojem se nalazi 47 ledenjaka. Odlazak do ledenjaka Perito Moreno, udaljenog 80 km od grada, koji predstavlja svjetsko čudo. Jedan je od rijetkih ledenjaka koji se pokreće, ali ne smanjuje. Pogled na ovaj ledenjak koji u slučaju lijepog vremena seže do visokih vrhova Anda pruža nezaboravan doživljaj. Za potpuni doživljaj slijedi ukrcaj na brod i promatranje ledenjaka izbliza. Povratak u hotel, večera, noćenje.

Jutarnji let u Ushuaiu, najjužniji grad na svijetu, smješten na Ognjenoj zemlji. Iako tamo vlada vječni led i snijeg, europski pomorci su joj dali ime zbog vatre koju su palili starosjedioci. Najbrojniji životinjski stanovnici Ognjene zemlje su brojne ptice i labudovi s crnim vratom. Po dolasku, smještaj u hotel. Slijedi razgled grada i Muzeja na kraju svijeta, u kojem su nekoć bili smješteni zatvorenici.

Odlazak do nacionalnog parka Tierra del Fuego koji se rasprostire na 63.000 hektara, u kojem ćemo razgledati Crnu lagunu. Slijedi vožnja vlakom „The End of the World“ do nacionalnog parka i njegove prekrasne prirode. Ako bude vremena, mogućnost odlaska na krstarenje kanalom Beagle do kolonija tuljana i pingvina. Povratak u hotel.

Transfer do zračne luke i let prema Buenos Airesu i dalje do slapova Iguaçu. Slapovi Iguaçu se zbog svoje ljepote nalaze na popisu UNESCO-ve prirodne baštine. Nalaze se na samoj granici Brazila, Argentine i Paragvaja, a čini ih ukupno 275 slapova čiji se zvuk širi 25 km. Ove spektakularne slapove ćemo razgledati sa argentinske strane i otići do gornjeg toka i »Vražjeg grla« od kuda se pruža najljepši pogled na njih. Povratak u hotel.

Razgledati ćemo slapove i s brazilske strane. Prelazak preko mosta Tancrezo Neves iznad rijeke Iguaçu koja se izljeva u rijeku Parana, na kojoj se nalazi najveća svjetska hidroelektrana Itaipu. Prijevoz do hotela i noćenje.

Prijevoz do zračne luke i let u Buenos Aires. Slobodno vrijeme do polaska u zračnu luku i prijava na let prema Madridu u 22.35 sati, gdje je dolazak predviđen 14.25 sati (lokalna vremena).

Po dolasku u Madrid, slijedi nastavak leta prema Zračnoj luci Venecije u 15.45 sati gdje je dolazak predviđen u 18.05 sati. Mogućnost organiziranog prijevoza (po želji uz doplatu) do Zagreba.

CIJENA aranžmana po osobi:
min. 20 putnika: 21.310 kn
min. 15 putnika: 23.310 kn

Zrakoplovne pristojbe: 3.950 kn
Doplata za jednokrevetnu sobu: 4.080 kn

CIJENA UKLJUČUJE: 
-
prijevoz zrakoplovom u ekonomskoj klasi na navedenim relacijama,
- smještaj u hotelima 3/4* na osnovi noćenja s doručkom,
- prijevoze prema programu,
- razglede prema programu,
- lokalnog vodiča, pratitelja,
- trošak organizacije i jamčevinu.

CIJENA NE UKLJUČUJE:
zrakoplovne pristojbe 3.950 kn,
-
doplatu za jednokrevetnu sobu 4.080 kn,
-  fakultativne izlete, dodatne usluge i obroke, sve što nije navedeno pod „cijena uključuje“,
- napojnice za vodiče/vozače 40 EUR,
-
izlazne takse 30 USD,
-
osiguranje od otkaza putovanja i putno zdravstveno osiguranje,
- povratni transfer do obližnje/polazne zračne luke.

OBAVEZNE DOPLATE: napojnice za vodiče/vozače 40 EUR, izlazne takse 30 USD (plaćanje na licu mjesta).
DOPLATE PO ŽELJI NA LICU MJESTA: dodatne ulaznice, Tango show 85 EUR , izlet u Urugvaj 140 EUR, Gaucho show 110 EUR, krstarenje po kanalu Begle 45 EUR.
POPUSTI: 
dijete do 12 god. u sobi s dvije odrasle osobe - na upit.

 

 

 

 

 

 

img

NEWSLETTER

Pratite akcije, budite informirani o novim putovanjima, maštajte i planirajte, putujte...

© 2000-2024 Kaiser Tours putnička agencija d.o.o.