Jukatan - jedinstveni šarm meksičkih hacijendi

cijena na upit

Istražite Jukatan - jedinstveni šarm meksičkih hacijendi

7 dana / 6 noćenja

svakodevni polasci

Pošalji upit

Istražite ljepote poluotoka Jukatani doživite jedinstveni šarm i životni stil meksičkih hacijendi, koje će Vam pružiti luksuzno utočište i mnoge mogućnosti za autentične doživaljaje u restauriranom povijesnom ambijentu. Posjetite ključne lokalitete, poput čarobnog Chichen Itza i Uxmal, kao i preporuke iz prve ruke za nešto manje poznate majanske lokalitete Kabah i Edzna.

 Cijena uključuje:

  • avio karte (uklj. sve pristojbe)
  • 5 noći u hacijendama Starwood Luxury Collection + 1 noć u Cancunu
  • Obroci prema programu (6x doručak)
  • brošura o destinaciji (na njemačkom)

Cijena ne uključuje:

  • rentanje vozila, osiguranje i gorivo (B kategorije do 253 EUR)
  • porezi, putne te parking pristojbe
  • ulaznice za nacionalne parkove
  • voda za piće

Napomena: rezervacija vozila nezavisno od ture.
                    
 

 

 

Istražite ljepote poluotoka Jukatani doživite jedinstveni…
[Više]

t43refdllll najbolje vrijeme za putovati, tw45tw dobro za putovati, 54rt moguće je putovati, ali nije najbolje vrijeme u godini, trwegefd ne preporučujemo putovanje

Polazak iz zagrebačke zračne luke za let u Cancun, s jednim kratkim presjedanjem. Transfer do Marriot Courtyard 4****. Noćenje

Zaputite se prema majanskom lokalitetu Ek'Balam, gdje ćete posjetiti veliki hram i sportske terene. Nastavite ka kolonijalnom gradu Valladolid, zatim do franjevskog manastira San Bernadino de Siena. Prošetajte do The Zocalo i posjetite misteriozni Cenote de Dzitnup. Dan završite u Jose Cholulu, gdje ćete provesti dvije noći u hacijendi San Jose Cholul 5*****. Noćenje.

Danas ćete imati priliku da istražite Meridu, prijestolnicu Jukatana. Mnoge veličanstvene zgrade krase Paseo de Montejo, glavnu avenjiu. Obavezno obiđite katedralu, zgradu parlamenta i živopisnu tradicionalnu tržnicu. Arheološko nalazište Dzibilchaltun sa hramom Templo de las Siete Munecas (hram 7 lutaka) i predivnim cenote-om će zasigurno upotpuniti Vaš dan. Voda ovog cenote-a je kristalno čista i plava. Povratak u San Jose Cholul. Noćenje.

Ujutro nakon doručka posjetite poznate ostatke Uxmal. Posjetite hram Proroka i nastavite za Kabah gdje ćete istražiti The Codz-Poop. Dalje ka mjestu Uayamon put će Vas navesti na arheološko nalazište Labna kao i 40 m dugačak hram Templon de las Columnas. Za kraj dana se možete opustiti na bazenu Vaše hacijende Uayamon 5***** koja potjeće još iz 16.st.

Na svega 45 km udaljenosti nalazi se drevni grad Edzna sa fascinantnim majanskim piramidama. Odatle se zaputite za Campeche i posetite tvrđvu Parque Principal, katedralu, muzej skulptura Maja i zdanje Mansion Caravajal. Zatim nastavite do Merida gdje ćete provesti 1 noć u hacijendi Santa Rosa 5***** iz 19.st., smještena u bogatoj šumi. Noćenje.

Nakon doručka se zaputite preko Chunchucmil za Celestun, gdje možete brodom otići do lagune sa pticama plamencima. Na putu za Temozon imate priliku da posjetite nalazište Yaxcopoil, čije ime u prijevodu znači "mijesto zelenog stabla sekvoja". Noćenje u hacijendi Temozon 5***** koja na svom posjedu ima i ckrvu iz 17.st.

Odvezite se do očuvane Chichen Itza sa posjetom piramide Kukulkan, sportskom terenu i obzervatoriju. Zatim se preko mjesta Valladolid vratite u Cancun. Transfer do zračne luke za let u Zagreb.

Dolazak u Zagreb. Kraj putovanja.

img

NEWSLETTER

Pratite akcije, budite informirani o novim putovanjima, maštajte i planirajte, putujte...

© 2000-2024 Kaiser Tours putnička agencija d.o.o.