Nova Godina na Tajlandu

cijena na upit

cijena sa svim pristojbama

13 dana / 11 noćenja

termin: svakodnevni polasci

Pošalji upit

Tajland, zemlja osmjeha. Doživite sve ljepote ove nevjerojatne zemlje. Posjetit ćete Bangkok, grad u kojem se spajaju moderno i tradicionalno, grad u kojem su ulice prepune štandova, fine i neobične hrane. Nakon živopisnog Bangkoka odlazite na sjever u Chiang Mai, malo mirniji ali jednako lijep i pun zanimljivosti. Za kraj putovanja pripremili smo Vam odmor na plaži, Phuket. Izlet na otoke gdje je snima poznati film o tajnom agentu 007 James Bondu, odlazak u razgled predivnih otoka i plaža koje se tamo nalaze. Uživajte u ovom nezaboravnom iskustvu. 

Tajland, zemlja osmjeha. Doživite sve ljepote…
[Više]

t43refdllll najbolje vrijeme za putovati, tw45tw dobro za putovati, 54rt moguće je putovati, ali nije najbolje vrijeme u godini, trwegefd ne preporučujemo putovanje

Polazak iz zagrebačke zračne luke prema Tajlandu.

Dolazak u zračnu luku u Bangkoku, gdje vas dočekuje vodič i transfer do hotela. Noćenje.

Doručak u hotelu. Posjet najvažnijim hramovima u Bangkoku, Wat Trimit, poznat po kipu Bude napravljenog od čistog zlata, visok 3 metra, a teži 5 i pol tona; Wat Po ili Hram sjedećeg Bude, najveći je hram u Tajlandu, a sadrži 95 pagoda i impozantni kip ležećeg Bude dugog 45 metara, a visokog 15 metara; Wat Benjamaborphit, poznat kao Mramorni hram, zbog mramora koji je donesen iz Italije, a od kojeg je napravljena glavna zgrada. Noćenje u hotelu.

Doručak u hotelu. Danas odlazite na izlet na najpoznatiju tržnicu na vodi (plutajuću tržnicu) Damnoen Saduak. Povratak u hotel. Noćenje.

Doručak u hotelu. Transfer do zračne luke, slijedi let do Chiang Mai-a. Dolazak u Chiang Mai, transfer do hotela. Noćenje.

Doručak u hotelu. Slijedi poludnevni izlet u Doi Suthep i Hmong Doi Pui Village. Vožnja do podnožja hrama Doi Suthep, koji se nalazi na 3,500 metara nadmorske visine, najsvetiji hram u sjevernom Tajlandu, sastoji se od svetih relikvija Bude. Do njega se dolazi s 300 stepenica, a rukohvat su 2 ogromne zmije Naga. S vrha se može uživati u panoramskom pogledu na grad i okolicu. Nastavak izleta do planinskog sela Hmong. Upoznat ćete se sa životom lokalnog stanovništva. Povratak u hotel. Ostatak dana slobodan za vlastite aktivnosti. Noćenje.

Doručak u hotelu. Danas slijedi odlazak na cjelodnevni izlet u Chiang Rai i Zlatni trokut (točka gdje se sjeku Tajland, Burma i Laos). Povratak u hotel. Noćenje.

Doručak u hotelu. Transfer do zračne luke u Chiang Maiu, slijedi let do Phuketa. Dolazak u zračnu luku Phuket, transfer do hotela, noćenje.

Doručak u hotelu. Poludnevni razgled grada, posjet građevinama portugalske arhitekture Sino, hram Chalong, plažu Rawai i rt Phromthep. Noćenje u hotelu.

Doručak u hotelu. Danas idete na izlet gliserom na poznate Phi Phi otoke + otok Khai. Povratak u hotel. Noćenje.

Doručak u hotelu. Danas idete na izlet brodom na James Bond otoke brodom gdje se snimao film „Čovjek sa zlatnim pištoljem“. Povratak u hotel. Noćenje.

Doručak u hotelu. Transfer do zračne luke Phuket. Polazak za zračnu luku Bangkok, te iz Bangkoka polazak za Zagreb.

Dolazak u zagrebačku zračnu luku. Kraj putovanja.

Cijena uključuje:
- troškove povratnih zrakoplovnih karta na relaciji Zagreb - Bangkok - Zagreb
- zrakoplovne karte Bangkok - Chiang Mai, Chiang Mai - Phuket, Phuket - Bangkok
- pristojbe zračnih luka
- noćenja s doručkom u dvokrevetnim sobama u hotelima 3* ili 4* (lokalna kategorizacija),
- sve transfere, razglede i izlete prema programu u A/C vozilu, privatna usluga
- ulaznice za znamenitosti koje posjećujemo
- lokalno vodiča/vozača na engleskom jeziku
- troškove pripreme i organizacije putovanja
- jamčevina putovanja   

Cijena ne uključuje:
- ishođenje vize za Tajland (35€)
- putno zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja (svakako preporučujemo)
- napojnice za lokalne vodiče i vozače
- troškove osobne prirode
- sve što nije navedeno u programu

img

NEWSLETTER

Pratite akcije, budite informirani o novim putovanjima, maštajte i planirajte, putujte...

© 2010-2017. Kaiser Putovanja