Pomrčina Sunca u Čile

cijena na upit

08.12.2020. - 18.12.2020.

11 dana / 8 noćenja

Pošalji upit

Putovanje je za djecu od 8 godina na dalje.

Putovanje je za djecu od 8 godina na dalje.
[Više]

t43refdllll najbolje vrijeme za putovati, tw45tw dobro za putovati, 54rt moguće je putovati, ali nije najbolje vrijeme u godini, trwegefd ne preporučujemo putovanje

Polazak iz zagrebačke zračne luke na let za Santiago.

Po dolasku i završetku carinske formalnosti, dočekat će vas nas predstavnik i transfer do hotela te slijedi prijava. U 15:00h ćete poći na poludnevnu turu obilaska grada u trajanju od 4h. La Plaza de Armas (glavni trg), La Moneda (palača vlade), te Santiago Metropolitan katedrala i još mnogo toga. Po završetku slijedi povratak u hotel. Noćenje.

Nakon doručka u hotelu slijedi posjet Vina del Mar i Valparasio kroz dolinu Casablanca. U Vina del Mari, poznatoj kao Garden City, posjetit ćemo najljepše lokacije, poput Clock of Flowers (sat od cvijeća), zatim do Valparasio, trg Victory i Yugoslav te brdašca ovog slikovitog grada, na kojem se nalaze mnogo lijepih kučica, hotela i restorana. Po završetku povratak u Santiago i posjet vinariji. Noćenje.

U 10:00h se kreće u regiju del Maule i posjetiti poznate vinarije doline Maule. Ruta se sastoji od 8 vinarija i vrlo je atraktivna destinacija za sve ljubitelje vina. Vinarije od istoka do zapada potiču na obilazak od Anda sve do Tihog oceana. Tura završava u gradu Talca u kojem ćete večerati i noćiti.

Nakon doručka u hotelu slijedi ukrcavanje u autobuse u 10:00h za putovanje u Pucona. Put je od 530km, odnosno 06h vožnje, sa uključenim ručkom. Po dolasku ćemo obići i razgledati grad i uživati u lokalnoj gastronomiji. Noćenje.

Usred Anda i u blizini granice sa Argentinom – Mamuil Mala, nalaze se dva jezera okružena šumom nastanjena raznim životinjama i vegetacijom. Krajolik je poprilično ravan, što čini šetanje i uživanje u sceni opuštajuće iskustvo. Ruta se nalazi kraj impresivnog vulkana Lanin, napola Čileanski napola Argentine.

Nakon doručka se kreće prema lokaciji na kojoj ćete promatrati pomrčinu Sunca, zajedno sa našim stručnjacima. Sa ovog ekskluzivnog mjesta moći ćete vidjeti pune 2 minute i 8 sekundi pomrčine, dok će cijeli proces pomrčine trajati otprilike 2 sata i 51 minutu. Pucon je inače vedrog neba u prosincu, međutim, ukoliko bude potrebe za premještanjem na još bolju lokaciju radi vremena i neplaniranih uvjeta, autobusni prijevoz će biti na raspolaganju uz vas. Nakon cijelokupnog događa slijedi ručak, a zatim povratak u hotel, odnosno slobodan ostatak dana. Noćenje.

Udubite se u kulturu Mapuche kušajući hranu, upoznavajući narodne nošnje i slušajući priče lokalaca. Na današnjoj turi ćete posjetiti tradicionalni Ruka – kuće Mapuche. U turu je uključen i tradicionalni roštilj te sudjelovanje u tradicionalnim igrama poput Palin ili Chueca. I naravno posjet izvorima koje nećete nikada zaboraviti.

U 10:00h vožnja natrag do Santiaga (787km) sa stankom za ručak. Predviđeno vrijeme dolaska u Santiago u 20:00h. Noćenje.

Polazak u zračnu luku na let za Zagreb

Dolazak u zagrebačku zračnu luku.

U CIJENU UKLJUČENO:

  • aviokarte sa svim pristojbama
  • svi transferi
  • svi navedeni obroci
  • profesionalni vodič
  • noćenja u Santiagu (2x), Talcu (1x), Pucon (4x)
  • ulaznice u izvore

U CIJENU NIJE UKLJUČENO:

  • sve što nije navedeno u ponudi
  • putno osiguranje (preporučamo)
  • osobni troškovi
  • sveš to nije navedeno u ponudi
img

NEWSLETTER

Pratite akcije, budite informirani o novim putovanjima, maštajte i planirajte, putujte...

© 2000-2024 Kaiser Tours putnička agencija d.o.o.