Pustolovina u Keniji

od 7.890,00 kn / po osobi

05.08.2020.-16.08.2020.

12 dana / 11 noćenja

Pošalji upit

Dobrodošli u Keniju. Zemlju prepunu kulturne i povijesne ljepote kao i jedinstvene prirodneljepte koje nećete nigdjedrugje moći vidjeti. Arheološki nalazi sa sjevera zemlje upućuju da su praljudi ovdje živjeli prije 2,6 milijuna godina što Keniju čini i jednom od najstarije naseljenih država na planeti. 

Dobrodošli u Keniju. Zemlju prepunu kulturne i povijesne…
[Više]

t43refdllll najbolje vrijeme za putovati, tw45tw dobro za putovati, 54rt moguće je putovati, ali nije najbolje vrijeme u godini, trwegefd ne preporučujemo putovanje

Program putovanja

kenya-4119572_1280.jpg

 

Sastanak putnika s pratiteljem putovanja u Zračnoj luci Zagreb kod šaltera informacija u 15:00 sati. Prijava na let kompanije QATAR Airways i polijetanje zrakoplova na letu QR 218 za Mombasu via Doha u 17:15 sati. Dolazak u Zračnu luku Doha u 23:35 sati po lokalnom vremenu.

Nastavak leta za Mombasu u 02:30 sati na letu QR 1333. Noćni let. Slijetanje u Zračnu luku u Mombasi u 08:30 sati ujutro po lokalnom vremenu. Obavljanje carinskih formalnosti i preuzimanje prtljage. Transfer do hotela. Doručak. Ulazak u sobe će biti moguć od 14:00 sati. Slobodno. Večera i noćenje. Fakultativna opcija: nakon slijetanja, odlazak na četverodnevni safari. Prvo idemo u Taita Hills koji se nalazi u jugoistočnom djelu Kenije. Po dolasku slijedi lagani “game drive safari”. Po završetku odlazak na ručak te smještaj u Sorova Salt Lick Game Lodge. Popodnevni odmor. U poslijepodnevnim satima odlazak na safari. Večera i noćenje. (Mogućnost noćnog safarija uz nadoplatu.)

Nakon doručka, slobodno za uživanje na plaži. Večera i noćenje. Fakultativna opcija: grupa koja je na safariju poslije doručka odlazi na jutarnji safari te po završetku safarija nastavlja prema Nacionalnom parku Amboseli. Putem se prolazi jednim od najdivljih i najljepših predjela Kenije. Po dolasku u Amboseli, posjet selu Masaia uz nadoplatu od 15 eura na licu mjesta. Potom odlazak u Sentrim Amboseli Camp. Ručak i popodnevni odmor. Park se nalazi uz granicu s Tanzanijom i proteže se na 392 km² površine. Brojne su atrakcije koje pruža: bogat fond divljih životinja (lavovi, slonovi, žirafe, bivoli, gepardi, zebre, hijene, impale...) te raznih ptica, posjet selu pripadnika plemena Masai, a pogled na moćnu planinu Kilimanjaro pruža poseban doživljaj. Nakon popodnevnog odmora odlazak na safari game-drive – vožnju kroz park vozilima s pomičnim krovovima koja pružaju najbolju mogućnost za fotografiranje. Večera i noćenje u kampu.

Nakon doručka, slobodno za uživanje na plaži. Večera i noćenje. Fakultativna opcija: oni koji su se dan ranije odlučili za safari, nakon doručka imaju kratki game-drive u Amboseliju te nastavljaju prema Nacionalnom parku Tsawo East. Ovo je najveći i najstariji park u Keniji koji se proteže na 13.747 km² površine. Osim toga, poznat je kao stanište lavova, bivola, slonova i geparda, ali i brojnih drugih divljih životinja i ptičjih vrsta. Po dolasku u Tsawo kratki game drive, smještaj u Ashnil Aruba Lodge ili slično, ručak te popodnevni odmor. Slijedi vožnja po Nacionalnom parku Tsawo East, večera i noćenje.

Doručak. Slobodno. Fakultativna opcija: nakon doručka odlazak na jutarnji safari. Po završetku odlazak prema Mombasi gdje stižemo oko 15 sati. Ručak nije uključen u cijenu. Smještaj u hotel. Večera te noćenje.

Doručak. Odmaranje i kupanje na prekrasnoj obali Indijskog oceana. Večera. Noćenje.

Doručak. Slobodno vrijeme. Fakultativna opcija: poludnevni razgled Mombase. Večera. Noćenje.

Doručak. Odmaranje i kupanje na prekrasnoj obali Indijskog oceana. Večera. Noćenje.

Doručak. Slobodno vrijeme. Večera. Noćenje. Fakultativna opcija: mogućnost odlaska na izlet na otok Wasini, što uključuje ronjenje na dah (s dihalicom) i razgledavanje podvodnog svijeta prekrasnog koraljnog grebena. U cijenu izleta uključen i ručak. Povratak u hotel u kasnim poslijepodnevnim satima.

Doručak. Slobodno vrijeme. Večera. Noćenje. Fakultativna opcija: mogućnost odlaska na izlet na otok Wasini, što uključuje ronjenje na dah (s dihalicom) i razgledavanje podvodnog svijeta prekrasnog koraljnog grebena. U cijenu izleta uključen i ručak. Povratak u hotel u kasnim poslijepodnevnim satima.

Transfer autobusom do zračne luke u 13:00 sati. Polazak zrakoplova za Dohu na letu QR 1334 u 16:50 sati. Slijetanje u Dohu u 23:25 sati po lokalnom vremenu.

Nastavak leta za Zagreb u 02:00 sata na letu QR 215. Noćni let. Slijetanje u Zračnu luku Zagreb u 07:00 sati

Cijena aranžmana uključuje:
• povratni zrakoplovni prijevoz u ekonomskom razredu na liniji kompanije Turkish Airlines: Zagreb - Istanbul - Mombasa - Istanbul - Zagreb - dozvoljena količina predane prtljage 30 kg po osobi + 1 komad ručne prtljage do 7 kg po osobi
• smještaj u hotelu TRAVELLER'S BEACH 4* na osnovi 9 polupansiona (doručak i večera)
• povratni transfer zračna luka - hotel - zračna luka u Mombasi
• pratitelja putovanja na hrvatskom jeziku
• organizaciju i pripremu putovanja.

Cijena ne uključuje:
• zrakoplovne pristojbe u iznosu - 2.490 kn (podložne promjeni)
• nadoplata za jednokrevetnu sobu: 1.490 kn
• doplate za safarije (plaćanje na licu mjesta ili prilikom rezervacije putovanja)
• trošak ishođenja VIZE ZA KENIJU - viza se dobiva u zračnoj luci u Mombasi - cijena 50 USD ili 40 EUR. U putovnici moraju biti slobodne minimum dvije prazne stranice
• napojnice vodičima, vozačima i nosačima kofera
• putno zdravstveno osiguranje, osiguranje od nezgode, osiguranje prtljage i osiguranje od otkaza putovanja (preporučam)

Popust:
• treća odrasla osoba u dvokrevetnoj sobi s pomoćnim ležajem - 750 kn popusta
Cijena fakultativnih izleta (plaćanje na licu mjesta):
• razgled Mombase - 25 EUR (poludnevni)
• otok Wasini - 120 EUR (cjelodnevni)
• cijene safarija na upit

 

 

 

 

 

 

img

NEWSLETTER

Pratite akcije, budite informirani o novim putovanjima, maštajte i planirajte, putujte...

© 2000-2020 Kaiser Tours putnička agencija d.o.o.