Razgledi gradova, znamenitosti i prirode

cijena na upit

10 dana / 7 noćenja

08.04.2020.-17.4.2020.

Pošalji upit

AKROBATSKI SHOW U SHANGHAIJU UKLJUČEN JE U CIJENU PAKET ARANŽMANA

 

Sljedeći polasci:

11.06.2020.- 20.6.2020.
14.06.2020.- 23.6.2020.

AKROBATSKI SHOW U SHANGHAIJU UKLJUČEN JE U CIJENU…
[Više]

t43refdllll najbolje vrijeme za putovati, tw45tw dobro za putovati, 54rt moguće je putovati, ali nije najbolje vrijeme u godini, trwegefd ne preporučujemo putovanje

Sastanak putnika s voditeljem putovanja u zračnoj luci Zagreb kod šaltera informacija dva sata prije polaska zrakoplova. Podjela putne dokumentacije i polijetanje zrakoplova u 15:25 sati. Dolazak u Dubai u 23:00 sati.

Nastavak putovanja u 03:50 sati prema Pekingu. Obroci za vrijeme leta. Dolazak u Peking predviđen je u 15:25 sati po lokalnom vremenu, slijedi obavljanje viznih i carinskih formalnosti i organizirani prijevoz prema hotelu. Zaustavljanje radi fotografiranja kod „Ptičjeg gnijezda“ i „Vodene Kocke“ građevine napravljene za Olimpijadu održanu 2008. g. Prijava i smještaj u hotel. Večernja šetnja po modernoj Wangfujing ulici, jednoj od najpoznatijih ulica Pekinga, prepunoj trgovina svjetski poznatih marki. Njezina je specifičnost mala tržnica koja obiluje kineskim specijalitetima. Noćenje.

Nakon doručka odlazak na izlet na Veliki kineski zid, najveću utvrdu - građevinu na svijetu, dugu 6.000 km Šetnja Svetim Putem uzduž kojeg se nalaze divovski ljudski i životinjski likovi, te razgled grobnica carske dinastije Ming. Ručak u lokalnom restoranu. Za večeru je poznata kineska delicija: pekinška patka u tipičnom kineskom restoranu. Noćenje u hotelu.

Nakon doručka i odjave iz hotela, razgled Zabranjenog grada Gugong, drevne carske rezidencije dinastije Ming i Qing okružene visokim purpurnim zidinama, te obilazak Nebeskog hrama. Posjet najvećem trgu na svijetu, Tian An Men ili u prijevodu Trg nebeskog mira koji zauzima 40 ha površine. Posjet tvornici bisera. Ručak u lokalnom restoranu. Odlazak prema željezničkoj stanici te prijava na vlak za Xi'an, grad bogate prošlosti, poznat i pod imenom Vječni mir. Vožnja noćnim vlakom prvog razreda ekonomske kategorije, spavaća kola s 4 ležaja. Trajanje vožnje oko 12 sati.

Po dolasku u Xi’an, odlazak na doručak. Slijedi odlazak do Terra Cotta ratnika, mauzoleja cara Qin Shi Huang Di, gdje 6.000 glinenih statua ratnika i konja u naravnoj veličini čuva vječni mir misterioznog cara. Posjetit ćete i pagodu velike Divlje Guske te muslimansku četvrt koja se nalazi u samom centru grada i popularna je zbog specifične atmosfere i egzotične ponude hrane, te uvijek prepuna ljudi. U poslijepodnevnim satima dolazak u hotel. Večera u lokalnom restoranu. Fakultativno predlažemo odlazak na Tang Dynasty show. Noćenje u hotelu.

Nakon doručka slijedi šetnja zidinama iz doba dinastije Ming, te odlazak do lokalne tržnice i džamije. Zatim slijedi odlazak u tvornicu predmeta od žada. Kinezi smatraju da je žad bitan za sreću te gotovo svaka obitelj posjeduje neki predmet napravljen od žada. Transfer do zračne luke i polazak prema Hangzhou, jednom od najljepših gradova Kine. Po slijetanju u Hangzhou slijedi transfer do hotela. Večera u lokalnom restoranu. Noćenje.

Doručak u hotelu. Razgled pagode Šest harmonija, hrama Lingyin i vožnja čamcem po Zapadnom jezeru koje je uvršteno na popis svjetske kulturne baštine, jednom od najpoznatijih jezera u Kini koje je posjetio i Marco Polo. Odlazak na plantažu čaja i polazak prema Suzhou, gradu bogatog klasičnim kineskim vrtovima, pagodama i hramovima, kojeg zovu kineskom Venecijom jer leži na vodi. Večera u lokalnom restoranu. Noćenje.

Doručak u hotelu. Odlazak u tvornicu svile i zatim posjet starom gradu i vrtu sreće Yu koji je sagrađen prije 450 godina, tzv. oaza mira, te vožnja brodićem po kanalima grada. Polazak prema Shanghaiju. Zatim slijedi vožnja brodom Huangpu rijekom s čudesnim pogledom na Bund i futuristički Pudong, dio grada u kojem se smjestila Lujiazu financijska i gospodarska zona, te fascinantni Oriental Pearl Tower. Večera nakon koje slijedi odlazak na akrobatski show. Povratak u hotel. Noćenje.

Doručak u hotelu i odjava. Posjet Bundu koji slovi za simbol kolonijalne prošlosti Shanghaija, šetnja ulicom Nanjing Lu, komercijalnom žilom kucavicom grada. Odlazak na područje Lujiazhui te fakultativno uspon na Shanghai toranj koji je simbol grada i kineskog gospodarskog razvoja. Organizirani prijevoz do zračne luke i prijava na let za Dohu u 00:05 sati. Noćni let.

Dolazak u Dubai u 04:55 sati po lokalnom vremenu. Nastavak putovanja prema Zagrebu u 08:30 sati. Dolazak u Zagreb predviđen je u 12:35 sati.

CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:

  • prijevoz zrakoplovom, zrakoplovne pristojbe
  • unutarnji let Xi'an – Hangzhou
  • 1 noćenje u noćnom vlaku Peking – Xi'an (spavaća kola s 4 ležaja, noćenje u vlaku) i 6 noćenja u hotelima 4*, 2 noćenja u Pekingu, 1 noćenje u Xi'Anu,
  • 1 noćenje u Hangzhou, 1 noćenje u Suzhou, 1 noćenje u Shanghaiju, dvokrevetne standard sobe
  • usluga polupansiona (doručak u hotelima i večere u lokalnim restoranima)
  • uslugu voditelja putovanja
  • razgledi i ulaznice prema programu putovanja,
  • uslugu lokalnih vodiča u svim gradovima
  • organizaciju i pripremu putovanja.

CIJENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:

  • fakultativne sadržaje
  • vizu za Kinu
  • napojnice (preporuka 35 eur - plaćanje na licu mjesta)
  • putno osigaurnje i osiguranje od otkaza putovanja.
  • sve što nije navedeno u ponudi

 

FAKULTATIVNI IZLETI:

  • Tang Dynasty show 150 kn
  • Shanghai tower 200 kn

 

VAŽNO:

VIZA: Potrebna za državljane Republike Hrvatske.
Svaki putnik ishodi vizu osobno u Veleposlanstvu Narodne Republike Kine u Zagrebu zbog obveznog
davanja otisaka prstiju.

Za dobivanje vize je potrebno:
➢ Osobno ispuniti elektronički obrazac za vizu na linku http://cova.cs.mfa.gov.cn (i učitati nedavnu
fotografiju kao za putovnicu)
➢ Putem interneta dogovoriti vrijeme predaje dokumenata.
➢ Podnositelji zahtjeva za vizu u potvrđenom terminu dolaska moraju osobno predati sljedeće
dokumente: potpisane stranice o potvrdi i ispunjen obrazac te putovnicu, rezervaciju avio karte,
potvrdu rezervacije smještaja.

Cijena vize za jedan ulazak u zemlju iznosi 180 kn – 380 kn, ovisno o žurnosti. Ukoliko se viza ishodi
redovnim putem cijena je 180 kn.

 

 

 

 

 

 

img

NEWSLETTER

Pratite akcije, budite informirani o novim putovanjima, maštajte i planirajte, putujte...

© 2000-2024 Kaiser Tours putnička agencija d.o.o.