bijele pješčane plaže, azurno more i prekrasni krajolici

cijena na upit

03.09. - 10.09.

8 dana / 6 noćenja

Pošalji upit

Odmorite se u modernom ljetovalištu kojeg krase bijele pješčane plaže, azurno more i prekrasni krajolici Perzijskog zaljeva. Ova oaza sunca uistinu mami putnike željne odmora, ali i zabave te šopinga. Blizina poznatog Dubaia i Abu Dhabia te arapske pustinje nudi mogućnost mnogobrojnih izleta.

Garantirani polasci:

  Zagreb   3.9.2019 10.9.2019   8 dana   2790,00
  Zagreb 19.9.2019   26.9.2019     8 dana   2590,00
  Zagreb 1.10.2019 8.10.2019   8 dana   2890,00

 

 

Doplata za jednokrevetnu sobu: 3.990 kn na svim datumima polaska osim na datumu 01.10. - doplata za jednokrevetnu sobu 5.090 kn

Obavezna doplata: zrakoplovne pristojbe: 1.890 kn

Obavezna doplata na licu mjesta: Tourism dirham 5,50 USD po noćenju po sobi

FAKULTATIVNI IZLETI (plaćanje prilikom rezervacije putovanja):

DUBAI CITY TOUR:
Odlazak na poludnevno razgledavanje grada. Razgled započinje vožnjom do Jumeiraha, najluksuznijeg i najpoznatijeg dijela u Dubaiju. Odlazak do Burj Al Araba, slijedi fotografiranje ispred hotela. Nastavak razgleda vožnjom po ulici Sheika Zayeda, gdje ćete vidjeti najvišu građevinu na svijetu Burj Khalifu. Slijedi vožnja brodićem „abra“ u drugi dio grada, gdje ćete osjetiti egzotične mirise, boje i okusa raznih začina uz šarenu tržnicu tekstila te posjet najvećem bazaru zlata na svijetu. Nakon posjeta tržnici odlazak na Palm Island, umjetno stvoren otok u obliku palme, na kojem se nalazi luksuzni hoteli jedan od njih je Atlantis The Palm te privatne rezidencije. Slijedi povratak u hotel.
Grupni poludnevni razgled Dubaia: 550 kn po osobi

BURJ KHALIFA TICKET (ulaznica):
Pogledajte Dubai iz potpuno nove perspektive - s nebodera Burj Khalifa, najviše svjetske građevine visoke 828 metara i s više od 160 katova. Nijedna zgrada u svijetu u modernoj svjetskoj povijesti nije nikada pobudila toliko znatiželje i zaintrigirala posjetitelje kao Burj Khalifa. Ovaj posjet odgovorit će na sva Vaša pitanja i nedoumice koliko je zapravo moderan Dubai poseban i impresivan.
UKLJUČENO: ulaznica do vrha (Observation deck) - ulaznica na 124. kat nebodera
Cijena po osobi: 350 kn

ABU DHABI CITY TOUR (cjelodnevni izlet):
Abu Dhabi, glavni grad Ujedinjenih Arapskih Emirata, smješten na poluotoku okruženom brojnim otocima koji i danas služe kao bijeg od svakodnevice brojnim stanovnicima. Grad je utemeljio šeik nomadskog plemena Bani Yas 1761. godine. Prije ulaska u samo središte Abu Dhabija, oduševit će nas grandiozna Velika džamija, službenog naziva džamija Šeika Zayeda Bin Sultan Al Nahyana. Ovo je ujedno i najveća džamija u UAE-u, izgrađena od elegantnog mramora i zlata može istovremeno smjestiti više od 40 000 vjernika istovremeno.
Raznolikost sadržaja, kao i spoj modernog i tradicionalnog, odlika je Abu Dhabija. Tura nas vodi u Heritage village koji pokazuje i daje dobar uvid kakav je život bio na ovom negostoljubivom području prije nego što je pronađena nafta. Potpuna suprotnost Heritage villageu je Emirates Palace pored koje ćemo proći kasnije tijekom ture. Ovaj ultimativni spoj luksuza, najmodernije tehnologije i arapske arhitekture svjetski je poznat hotel u kojemu odsjedaju bogati i slavni. Na povratku iz grada, vidjet ćemo otoke Yas i Saadiyat, dok ćemo pauzu imati u Manarat Al Saadiyat čije ime u doslovnom prijevodu s arapskog jezika znači: ''mjesto koje osigurava prosvjećenje''. S ovog mističnog mjesta put nas vodi preko otoka Yas prema modernom Abu Dhabiju i poznatom Yas Marina Circuitu, mjestu gdje se vozi formula 1 i velika nagrada Abu Dhabija te Ferrari World, interaktivni muzejski centar posvećen talijanskim crvenim ljepoticama.
UKLJUČENO: prijevoz, vodič
Cijena po osobi: 790 kn

ABU DHABI - FERRARI WORLD (cjelodnevni izlet):
Najveći zatvoreni tematski park na svijetu i jedini zabavni park s tematikom Ferrarija smješten je upravo u Abu Dhabiju. Posjetitelje nikako ne mogu ostaviti ravnodušnim više od 20 atrakcija inspiriranih ovim svevremenskim vladarom cesta. U sklopu samog centra, nalazi se i impresivna kolekcija tridesetak klasičnih i suvremenih automobila, najveća galerija Ferrarija izvan svojeg doma u Maranellu u Italiji. U sklopu parka, posjetitelji mogu uživati na adrenalinskim vožnjama inspiriranima Ferrarijem (neke od njih su Formula Rossa - najbrži svjetski roller coaster koji dostiže vrtoglavu brzinu od 240 km/h i toranj smrti - G Force).
UKLJUČENO: prijevoz, ulaznica za Ferrari World - bronze admission, vodič
Cijena za po osobi: 1.190 kn

AQUAVENTURE WATERPARK:
Cijena za odraslu osobu: 1.090 kn
Cijena za dijete do 14 godina: 850 kn

DIBBA KRSTARENJE - OMAN (cjelodnevni izlet):
Vozeći se uz obale Dibbe, uživat ćemo u prizorima planina doći ćemo do ribarskog mjesta i luke gdje ćemo se ukrcati na Omani Dhow - tradicionalnu arapsku brodicu na kojoj će domaćini pokazati nadaleko poznato arapsko gostoprimstvo uz šalicu arapskog čaja i kave. Vrijeme na brodu provest ćemo upijajući arapsko sunce i uživajući u dramatičnim prizorima bijelih i slanih planina. Proći ćemo i pokraj prekrasnih pećina, napuštenog sela Haffa i plaža Zighy od kojih zastaje dah. Čekajući da osoblje pripremi tradicionalni arapski ručak koji će oduševiti Vaše nepce, preporučamo da uronite u kristalno čiste vode Indijskog oceana. Nakon slasnog arapskog ručka slijedi odmor koji se može iskoristiti za plivanje, ronjenje ili jednostavno za uživanje u očaravajućim prizorima ispred nas.
UKLJUČENO: prijevoz, krstarenje na dhowu s ručkom i pićima, vodič
NAPOMENA: gosti na ovaj izlet trebaju ponijeti svoju putovnicu!
Cijena za odraslu osobu: 790 kn
Cijena za dijete do 14 godina: 625 kn

PUSTINJSKI SAFARI (poslijepodnevni poludnevni izlet):
Ovaj safari pružit će nam uvid u pustinjski život u samo nekoliko sati. Doživite adrenalinsku vožnju po žuto zlatnim pješčanim dinama u udobnom 4 WD terenskom vozilu. Vozeći se kroz visoke dine, doći ćemo do kampa, smještenog kao enklava unutar pustinje koji vjerno dočarava autentičan arapski pustinjski svijet. Ovdje, u miru i tišini koje pustinja pruža, okruženi impresivnim pješčanim dinama koje izgledaju kao da svijetle u sutonu, večerat ćemo tradicionalni arapski roštilj, nekoliko vrsta mesa i arapskih salata.
Nakon večere, opustite se uz shishu (vodenu lulu) i trbušne plesačice, jahanje devama ili oslikavanje tijela kanom. Uz sve ove prijedloge, noć u pustinji postat će nezaboravna.
UKLJUČENO: prijevoz u 4 WD terenskim vozilima (dijeljen s drugim gostima), vožnja dinama, večera s pićima, vodič
Cijena za po osobi: 490 kn

Napomena: izleti su vođeni na hrvatskom ili engleskom jeziku. Za izlete je potrebno minimalno 6 prijavljenih putnika.

 

Odmorite se u modernom ljetovalištu kojeg krase bijele…
[Više]

Cijena uključuje:
• povratni zrakoplovni prijevoz iz Zagreba na liniji Turkish Airlinesa
• povratne transfere na odredištu (zračna luka - hotel - zračna luka)
• smještaj u odabranim hotelima prema ponudi

Cijena ne uključuje:
• zrakoplovne pristojbe
• fakultativne izlete
• putno zdravstveno osiguranje
• lokalnu pristojbu "Turizam dirhem" koja se naplaćuje po sobi / po danu: hoteli 4*: AED 15, hoteli 5*: AED 20

• lokalni hotelski porez (ovisi o odabranom hotelu, točan iznos u završnom pismu)

• dodatne usluge

VAŽNO!
Nova regulacija unosa propisanih lijekova za putnike koji dolaze u Ujedinjene Arapske Emirate!
Svi putnici koji koriste lijekove koji se izdaju na recept trebaju prije dolaska podnijeti zahtjev Ministarstvu zdravlja na njihovim službenim stranicama kako bi dobili pismo odobrenja koje su dužni pokazati pri dolasku u Dubai ukoliko ih isto zatraži carinska služba.

Procedura je sljedeća:
Na web stranici http://www.mohap.gov.ae
• Kliknuti SERVICES
• Kliknuti E-SERVICES
• Odabrati poglavlje PATIENT SUPPORT SERVICES
• Kliknut ISSUING PERMISSION TO IMPORT MEDICINES FOR PERSONAL USE
• Kliknuti GO TO E-SERVICE (desno gore)
• Putnik će biti preusmjeren na dio stranice na kojem unosi svoje osobne podatke (ime, email itd.) i na kojem će moći uploadati sve potrebne dokumente - recept, kopiju putovnice te će se odobrenje ili neodobrenje izdati u roku od 24 sata nakon razamtranja od strane službenika Odjela za lijekove.

Traženi dokumenti:
1. Recept koji je izdao obiteljski liječnik.
2. Medicinsko izvješće u slučaju kronične bolesti / pismo liječnika.
3. Sken putovnice.

Link na popis lijekova i regulativu za unos istih u Ujedinjene Arapske Države: http://www.uae-embassy.org/sites/default/files/Guidelines for carrying medecines to UAE.pdf

 

 

 

 

 

 

img

NEWSLETTER

Pratite akcije, budite informirani o novim putovanjima, maštajte i planirajte, putujte...

© 2000-2024 Kaiser Tours putnička agencija d.o.o.