Japan - moderni Tokyo i povijesni Kyoto

od 18.250,00 kn / po osobi

uključene avio pristojbe i izleti

8 dana / 6 noćenja

svakodnevni polasci

Pošalji upit

Japanski naziv za Japan je Nihon no Koku i doslovno znači "Zemlja gdje izlazi sunce". Prva stanica na vašem putu je Tokyo, glavni grad Japana i jedan od najmnogoljudnijih gradova na svijetu. Posjetit ćete vulkansku planinu Fuji visoku 3.766 metara s koje se pruža predivan pogled na ruralni dio Japana. U Kyotu ćete posjetiti nekoliko hramova pod UNESCO-vom zaštitom. Uživajte u Japanu, zemlji u kojoj će vas spoj modernog i tradicionalnog ostaviti bez daha.

Japanski naziv za Japan je Nihon no Koku i doslovno…
[Više]
Siječanj Veljača Ožujak Travanj Svibanj Lipanj Srpanj Kolovoz Rujan Listopad Studeni Prosinac
878jhhj 878jhhj uuiii 8uhjfds uuiii 8uhjfds uuiii 8uhjfds uuiii 8uhjfds uuiii 8uhjfds uuiii 8uhjfds 87hjhjfd 87hjhjfd 878jhhj

t43refdllll najbolje vrijeme za putovati, tw45tw dobro za putovati, 54rt moguće je putovati, ali nije najbolje vrijeme u godini, trwegefd ne preporučujemo putovanje

Program putovanja

940x600_japan_mapa1.png

 

Polazak iz zračne luke u Zagrebu za Japan.

Dolazak u zračnu luku u Tokyo, transfer do hotela.

Nakon doručka, sastanak s vodičem na dogovorenoj lokaciji. Poludnevni razgled Tokya. Posjetit ćete toranj Tokyo s kojeg se pruža prekrasan pogled na grad, hram Meiji, proći ćete pored palače Akasaka i zgrade vlade. Razgledat ćete vrtove carske palače, doći ćete do Ginzu koji je poznat po shoppingu. Ovdje vaš razgled završava, a vodič će vas uputiti kako se možete vratiti do svog hotela.

Poslije doručka, sastanak s vodičem na dogovorenoj lokaciji. Polazak prema planini Fuji, zaustavit ćete se na petoj postaji (2 305 m/nv) odakle se pruža prekrasan pogled na ruralni dio Japana. Ručak. Polazak prema gradu Hakone, gdje se nalazi uspinjača koja vodi na vidikovac. Slijedi vožnja brodom po jezeru Ashi koje je nastalo vulkanskom erupcijom prije 3 tisuće godina. Povratak u Tokyo do mjesta polaska. Povratak vlakom (Bullet Train – Shinkansen), prilikom dolaska na stanicu u Tokyo sami se vraćate do hotela.

Prije doručka, do 7:30, ostavite prtljagu na recepciji hotela kako bi bila prevezena u Kyoto. Doručak u hotelu, te sastanak sa vodičem koji će vas odvesti do stanice Tokyo javnim gradskim prijevozom. Na stanici Tokyo presjedate na vlak (Bullet Train) koji vozi od Tokija do Kyota. Po dolasku u Kyoto dočekat će vas pratnja do hotela, do hotela idete pješke. Noćenje.

Doručak u hotelu. Sastanak s vodičem na Avanti Sunrise Tour Desk u 8:25 h (Kyoto željeznička stanica, Hachijo Exit). Slijedi poludnevni razgled Kyota. Posjet dvorcu Nijo-jo iz 17 stoljeća, zatim odlazak do zen-hrama Kinkakuji koji se nalazi na UNESCO-vom popisu svjetske baštine. Odlazak do carske palače, u slučaju da je carska palača zatvorena odlazak do hrama Kitano-tenmangu. Povratak u Kyoto.

Doručak. Dan slobodan za vlastite aktivnosti.

Iza doručka check out. Samostalni odlazak do željezničke stanice gdje sjedate na brzi vlak (Bullet Train) za Tokyo, u Tokyu presjedanje na express vlak prema zračnoj luci Narita.

Dolazak u zračnu luku u Zagrebu. Kraj putovanja.

Cijena uključuje:
troškove povratnih zrakoplovnih karta na relaciji Zagreb - Tokyo - Zagreb, sa svim pristojbama 
- noćenja u dvokrevetnim sobama, s uslugom noćenje s doručkom
- sve transfere, razglede i izlete navedene u programu
- ulaznice za znamenitosti koje se posjećuju
- lokalnog vodiča na engleskom jeziku
- jamčevinu i troškove organizacije putovanja

Cijena ne uključuje:
- Fakultativne izlete i ulaznice za objekte koji nisu navedeni u ponudi
- Zdravstveno osiguranje, osiguranje prtljage i osiguranje od otkaza putovanja (cca. Po osobi: 450 kn)
- Troškove osobne prirode
- Sve što nije navedeno u programu
- Viza za Japan nije potrebna za goste sa hrvatskim putovnicama 

img

NEWSLETTER

Pratite akcije, budite informirani o novim putovanjima, maštajte i planirajte, putujte...

© 2000-2020 Kaiser Tours putnička agencija d.o.o.