London City Break

cijena na upit

grupno putovanje

4 dana / 3 noćenja

termin: 21.9.,5.10.,1.11.

Pošalji upit

City break u Londonu, idealno za posjetiti sve bitne znamenitosti i upiti atmosferu ovog živopisnog grada. Vidjeti ćete Buckinghamsku palaču, Westminster Abbey crkvu u kojoj su krunjeni i pokopani engleski kraljevi i kraljice, Trafalgar Square dio središta grada u kojem su smještene najveće turističke atrakcije i još mnogo toga. Uživati možete i u shoppingu ili samo razgledu najpoznatijih Londonskih robnih kuća kao što su Harrods, Selfridges ili Hamleys - najpoznatiji dućan s igračkama. Svakako predlažemo odlazak na izložbu u jedan od mnogobrojnih muzeja. 

 

City break u Londonu, idealno za posjetiti sve bitne…
[Više]

t43refdllll najbolje vrijeme za putovati, tw45tw dobro za putovati, 54rt moguće je putovati, ali nije najbolje vrijeme u godini, trwegefd ne preporučujemo putovanje

Program putovanja

London_mapa.png

 

Sastanak putnika s voditeljem putovanja u zračnoj luci Franjo Tuđman kod šaltera informacija dva sata prije polaska zrakoplova. Podjela putne dokumentacije i let zrakoplovom Croatia Airlinesa iz Zagreba za London na liniji OU 490 u 17:50 sati. Dolazak u London u 19:15 sati po lokalnom vremenu. Organizirani prijevoz do hotela, po dolasku smještaj u sobe. Nakon kraćeg predaha, odlazak s voditeljem putovanja javnim prijevozom do Piccadily Circusa i Oxford Streeta, jedne od najpoznatijih modnih ulica. Noćenje.

Doručak. Odlazak s voditeljem putovanja do Big Bena i Houses of Parliament, preko sjedišta britanskog premijera u Downing Streetu, kraljevske straže na konjima, do Trafalgar Squarea. Individualni odlazak u Nacionalnu galeriju, jednu od najpoznatijih svjetskih galerija slika smještenu na istom trgu. U Nacionalnoj galeriji možete vidjeti slavne slike Van Gogha, Moneta, Tizijana, Holbeina, Rubensa, Raphaela, itd. Šetnja do Covent Gardena, dijela grada poznatog po dućanima, restoranima, kazalištima, itd. Slobodno vrijeme za ručak. Odlazak do panoramskog kotača British Airways London Eye s kojeg se pruža veličanstven pogled na grad. Slobodno vrijeme za osobne programe. Predlažemo odlazak do poznate boemske četvrti Soho, stjecišta bogatog društvenog života, koja je svoj uzlet doživjela u 60-im godinama, vremenu Beatlesa, Mary Quant i „Swinging Londona“. Tu je i The Shard ili „Krhotina“, najnoviji dodatak londonskom skylineu, koji je projektirao talijanski arhitekt Renzo Piano, jedan od vodećih svjetskih arhitekata (proslavio se Centrom George Pompidou u Parizu). Visok je 306 metara, a od 2013.g. ima vidikovac (View from the Shard) na 72. katu (na 244 metra) i najviša je zgrada u EU. Noćenje.

Doručak. Odlazak s voditeljem putovanja na fakultativnu vožnju brodom po Temzi. Slobodno vrijeme za posjet ostalim najvažnijim londonskim muzejima (Victoria and Albert, British Museum, Muzej voštanih figura Madame Tussaud, Tate Gallery itd.) ili slavnim londonskim robnim kućama Harrods, Selfridges, Hamleys – najpoznatiji dućan s igračkama, itd. Predlažemo odlazak na Camden Market, jedan od najslavnijih uličnih sajmova na svijetu ili objed u tipičnom londonskom pubu, posjet popularnom Hyde parku kraj kojeg se nalazi poznati mramorni spomenik Marble Arch ili šetnju do Abbey Roada, ulice koju su proslavili Beatlesi fotografirajući se na pješačkom prijelazu te ulice za album Abbey Road iz 1969. godine, itd. Noćenje.

Doručak. Odjava iz hotela. Slobodan dan za posljednje šetnje, odlazak u tipičan londonski pub, zadnju kupovinu ili zadnje posjete nekima od glasovitih londonskih lokaliteta: Westminster Abbey, Buckingham Palace, poznati Tower, St. Paul's Cathedral... Polazak transfera za zračnu luku u kasnim poslijepodnevnim satima. Let zrakoplovom Croatia Airlinesa iz Londona za Zagreb na liniji OU 491 u 20:00 sati. Dolazak u Zagreb u 23:15 sati po lokalnom vremenu.

Termin polaska  05.10. -garantirano

Cijena uključuje: 
-prijevoz zrakoplovom Zagreb-London-Zagreb
-voditelja putovanja
-smještaj u hotelu 3* u dvokrevetnim sobama tuš/WC/TV na osnovi tri noćenja s kontinentalnim doručkom
-transfer od/do zračne luke u Londonu
-razglede pješice i javnim prijevozom uz voditelja putovanja
-troškove organizacije i prodaje putovanja

Cijena ne uključuje:
- obavezna doplata za zrakoplovne pristojbe 1.120,00 kn
- doplata za jednokrevetnu sobu 1.290,00 kn
- Doplata po osobi za polaske iz Splita, Zadra, Dubrovnika ili Pule: 370 kn + zrakoplovne pristojbe (raspoloživost i potvrda letova na upit; individualna prijava na let u zračnoj luci do sastanka s pratiteljem putovanja u          Zagrebu)
- ulaznice za kulturno-povijesne spomenike i muzeje koje nisu navedene kao uključene
- karte javnog prijevoza
- fakultativne sadržaje
- troškove osobnih narudžbi

CIJENE FAKULTATIVNIH SADRŽAJA I ULAZNICA (prema stanju iz prosinca 2017. god., mogu biti podložne promjeni): ulaznica za Muzej voštanih figura Madame Tussauds 35 GBP; British Airways London Eye 26 GBP; cijena povratne vožnje Temzom od cca. 14,00 GBP; Westminster Abbey 22 GBP; St Paul's Chatedral 18 GBP; Tower of London 25 GBP, nacionalni muzeji su besplatni (British Museum, National Gallery, Tate Modern, Tate Britain i sl.)

NAPOMENE:
Zrakoplovne pristojbe podložne su promjenama i konačni iznos pristojbi potvrđuje se na dan izdavanja zrakoplovne karte. Atlas zadržava pravo promjene cijena u slučaju tečajnih razlika većih od 1,5%. Organizator može promijeniti redoslijed obilaska tijekom razgleda grada u Londonu, ovisno o redu letenja, radnom vremenu muzeja ili državnim praznicima. Sadržaj razgleda ostaje kako je objavljen bez obzira na redoslijed obilaska tijekom razgleda. Vremena polazaka zrakoplova u programu navedena su prema redu letenja Croatia Airlinesa 

Minimum prijavljenih putnika: 20

 

 

 

 

 

 

img

NEWSLETTER

Pratite akcije, budite informirani o novim putovanjima, maštajte i planirajte, putujte...

© 2000-2024 Kaiser Tours putnička agencija d.o.o.