London City Break

od 2.540,00 kn / po osobi

grupno putovanje

4 dana / 3 noćenja

termin: 30.3., 27.4., 31.5., 21.9., 5.10., 1.11.

Pošalji upit

City break u Londonu, idealno za posjetiti sve bitne znamenitosti i upiti atmosferu ovog živopisnog grada. Vidjeti ćete Buckinghamsku palaču, Westminster Abbey crkvu u kojoj su krunjeni i pokopani engleski kraljevi i kraljice, Trafalgar Square dio središta grada u kojem su smještene najveće turističke atrakcije i još mnogo toga. Uživati možete i u shoppingu ili samo razgledu najpoznatijih Londonskih robnih kuća kao što su Harrods, Selfridges ili Hamleys - najpoznatiji dućan s igračkama. Svakako predlažemo odlazak na izložbu u jedan od mnogobrojnih muzeja. 

City break u Londonu, idealno za posjetiti sve bitne…
[Više]

najbolje vrijeme za putovati, dobro za putovati, moguće je putovati, ali nije najbolje vrijeme u godini, ne preporučujemo putovanje

Program putovanja

 

Sastanak putnika u Zračnoj luci Zagreb dva sata prije polaska zrakoplova kod šaltera informacija. Let zrakoplovom Croatia Airlinesa iz Zagreba za London na liniji OU 490 u 8:30 sati (na polasku 14.4. let u 14:15 h). Dolazak u London u 10:00 sati po lokalnom vremenu (na polasku 14.4. dolazak u 15:35 h). Panoramski razgled Londona autobusom: Marble Arch, bijeli spomenik od carrara mramora kroz koji su nekoć prolazili članovi kraljevske obitelji i kraljevske trupe u svečanim procesijama, do 1851. stajao ispred Buckinghamske palače - Westminster Abbey, crkva u kojoj su krunjeni i pokapani engleski kraljevi i kraljice - Tower of London, tvrđava na sjevernoj strani Temze, utemeljena 1066. nakon normanskog osvajanja, poznatija kao zatvor kroz dugu povijest - Houses of Parliament, sjedište vlade poznatije i kao Westminsterska palača - Buckinghamska palača, službena kraljevska rezidencija - Knightsbridge, dio središnjeg Londona gdje se nalaze ekskluzivne i poznate trgovine i dom mnogih poznatih svjetskih bogataša - Hyde Park, jedan od najvećih londonskih parkova, poznat po Kutu za govornike i mjesto mnogih slavnih koncerata u svjetskoj povijesti rock'n'rolla - City, povijesno srce grada, danas poznatije kao poslovno i financijsko središte cijelog Ujedinjenog Kraljevstva - katedrala sv. Pavla, prva katedrala engleske protestantske crkve, mjesto vjenčanja princa Charlesa i Lady Diane - Kensington Park - Royal Albert Hall, svjetski poznata koncertna dvorana otvorena 1871. g. - West End, dio središta grada u kojem su smještene najveće turističke atrakcije, poznato i po intenzivnom kazališnom životu - Trafalgar Square. Smještaj u hotel. Odlazak s pratiteljem putovanja do Piccadily Circusa i Oxford Streeta, jedne od najpoznatijih modnih ulica. Noćenje.

Doručak. Odlazak s pratiteljem putovanja do Big Bena i Houses of Parliament, preko sjedišta britanskog premijera u Downing Streetu, kraljevske straže na konjima, do Trafalgar Squarea. Individualni odlazak u Nacionalnu galeriju, jednu od najpoznatijih svjetskih galerija slika smještenu na istom trgu. U Nacionalnoj galeriji možete vidjeti slavne slike Van Gogha, Moneta, Tizijana, Holbeina, Rubensa, Raphaela, itd. Šetnja do Covent Gardena, dijela grada poznatog po dućanima, restoranima, kazalištima, itd. Slobodno vrijeme za ručak. Odlazak do panoramskog kotača British Airways London Eye s kojeg se pruža veličanstven pogled na grad. Slobodno vrijeme za osobne programe. Predlažemo odlazak do poznate boemske četvrti Soho, stjecišta bogatog društvenog života, koja je svoj uzlet doživjela u 60-im godinama, vremenu Beatlesa, Mary Quant i „Swinging Londona“. Tu je i The Shard ili „Krhotina“, najnoviji dodatak londonskom skylineu, koji je projektirao talijanski arhitekt Renzo Piano, jedan od vodećih svjetskih arhitekata (proslavio se Centrom George Pompidou u Parizu). Visok je 306 metara, a od 2013.g. ima vidikovac (View from the Shard) na 72. katu (na 244 metra) i najviša je zgrada u EU. Noćenje.

Doručak. Odlazak s pratiteljem putovanja na fakultativnu vožnju brodom po Temzi. Slobodno vrijeme za posjet ostalim najvažnijim londonskim muzejima (Victoria and Albert, British Museum, Muzej voštanih figura Madame Tussaud, Tate Gallery itd.) ili slavnim londonskim robnim kućama Harrods, Selfridges, Hamleys – najpoznatiji dućan s igračkama, itd. Predlažemo odlazak na Camden Market, jedan od najslavnijih uličnih sajmova na svijetu ili objed u tipičnom londonskom pubu, šetnju do Abbey Roada, ulice koju su proslavili Beatlesi fotografirajući se na pješačkom prijelazu te ulice za album Abbey Road iz 1969. godine, itd. Noćenje.

Doručak. Odjava iz hotela. Polazak transfera za zračnu luku. Let zrakoplovom Croatia Airlinesa iz Londona za Zagreb na liniji OU 491 u 10:50 (na polasku 14.4. let iz Londona u 20:00) sati. Dolazak u Zagreb u 14:05 (na polasku 14.4. dolazak u 23:15) sati po lokalnom vremenu.Doručak. Odjava iz hotela. Polazak transfera za zračnu luku. Let zrakoplovom Croatia Airlinesa iz Londona za Zagreb na liniji OU 491 u 10:50 (na polasku 14.4. let iz Londona u 20:00) sati. Dolazak u Zagreb u 14:05 (na polasku 14.4. dolazak u 23:15) sati po lokalnom vremenu.

Cijena uključuje: 
- polazak 30.3..: FM 2.540,00 kn
- polazak 27.04.: FM 2.990,00 kn
- prijevoz zrakoplovom Zagreb-London-Zagreb
- pratitelja
- smještaj u hotelu 4* u dvokrevetnim sobama tuš/WC/TV na osnovi tri noćenja s engleskim doručkom
- transfer od/do zračne luke u Londonu
- poludnevni razgled grada autobusom
- razglede pješice i javnim prijevozom uz pratitelja putovanja
- troškove organizacije i prodaje putovanja

Cijena ne uključuje:
- obavezna doplata za zrakoplovne pristojbe 1.120,00 kn
- doplata za jednokrevetnu sobu 1.290,00 kn
- Doplata po osobi za polaske iz Splita, Zadra, Dubrovnika ili Pule: 370 kn + zrakoplovne pristojbe (raspoloživost i potvrda letova na upit; individualna prijava na let u zračnoj luci do sastanka s pratiteljem putovanja u          Zagrebu)
- ulaznice za kulturno-povijesne spomenike i muzeje koje nisu navedene kao uključene
- karte javnog prijevoza
- fakultativne sadržaje
- troškove osobnih narudžbi

Cijene fakultativnih sadržaja i ulaznica (prema stanju iz siječnja 2017. god., mogu biti podložne promjeni):
- ulaznica za Muzej voštanih figura Madame Tussauds 30 GBP
- British Airways London Eye 22,50 GBP (Fast Track/Brza linija 31,50 GBP)
- cijena povratne vožnje Temzom do Greenwicha (Westminster Bridge - Greenwich) cca. 16,50 GBP
- Westminster Abbey 20 GBP
- St Paul's Chatedral 18 GBP
- Tower of London 25 GBP
- nacionalni muzeji su besplatni (British Museum, National Gallery, Tate Modern, Tate Britain i sl.)

NAPOMENE:
Fm popust u odnosu na redovnu cijenu vrijedi do obavijesti o popunjenosti kapaciteta! Ovaj popust isključuje moguće druge popuste ili posebne akcije!
Zrakoplovne pristojbe podložne su promjenama i konačni iznos pristojbi potvrđuje se na dan izdavanja zrakoplovne karte. Organizator zadržava pravo promjene cijena u slučaju tečajnih razlika većih od 1,5%.
Organizator može promijeniti redoslijed obilaska tijekom razgleda grada u Londonu, ovisno o redu letenja, radnom vremenu muzeja ili državnim praznicima.
Sadržaj razgleda ostaje kako je objavljen bez obzira na redoslijed obilaska tijekom razgleda.
Vremena polazaka zrakoplova u programu navedena su prema redu letenja Croatia Airlinesa objavljenom u siječnju 2017. godine i podložna su promjeni.

VRIJEDNOST VIŠE: uključen engleski doručak i Hotel 4* ! 

Minimum prijavljenih putnika: 20

 

 

 

 

 

 

NEWSLETTER

Pratite akcije, budite informirani o novim putovanjima, maštajte i planirajte, putujte...

© 2010-2017. Kaiser Putovanja