Nova Godina u Kini

cijena na upit

garantirani polazak

11 dana / 8 noćenja

27.12.2019. - 06.01.2020.

Pošalji upit

Ultra First Minute i First Minute cijena vrijedi do popunjenja kapaciteta

Rok za prijavu: 7 dana prije putovanja 

Minimalan broj putnika: 20

Cijena aranžmana uključuje:
• povratni zrakoplovni prijevoz u ekonomskom razredu na liniji kompanije Qatar Airways: Zagreb - Doha - Peking / Shanghai - Doha - Zagreb - dozvoljena količina predane prtljage 30 kg po osobi + 1 komad ručne prtljage do 7 kg po osobi
• smještaj na osnovi ukupno 8 noćenja u hotelima 4* (doručak u hotelima, večera u lokalnim restoranima prema programu s uključenim 1 bezalkoholnim pićem): 2 noćenja u Shanghaiu, 1 noćenje u Suzhou, 1 noćenje u Hangzhou, 1 noćenje u Nanjingu, 3 noćenja u Pekingu
• prijevoz noćnim vlakom u kabinama s četiri ležaja na liniji Nanjing - Peking
• transfere prema programu
• razglede i ulaznice za lokalitete prema programu u pratnji vodiča na engleskom jeziku
• pratitelja putovanja na hrvatskom jeziku
• organizaciju i pripremu putovanja.

Cijena ne uključuje:
• zrakoplovne pristojbe u iznosu - 2.990 kn (podložne promjeni)
• nadoplata za jednokrevetnu sobu: 1.890 kn
• viza za Kinu (obvezno osobno ishođenje) - više informacija nastavnu u tekstu!
• piće uz obroke
• napojnice lokalnim davateljima usluga
• ulaznice za muzeje i kulturno-povijesne spomenike koje nisu navedene kao uključene(informativne cijene, mogu biti podložne promjeni)
• akrobatski show 180 kn (plaćanje prilikom rezervacije)
• dodatne sadržaje i troškove koji nisu predviđeni programom, troškove osobne prirode (piće, dodatni obroci, telefon, karte za javni gradski prijevoz itd.)
• prijenos prtljage
• napojnice vodičima, vozačima i nosačima kofera
• putno zdravstveno osiguranje, osiguranje od nezgode, osiguranje prtljage i osiguranje od otkaza putovanja (preporučamo)

Obavezne doplate po osobi:
• zrakoplovne pristojbe 2.990 kn - pristojbe zračnih luka su podložne promjenama i iznos pristojbe potvrđuje se i naplaćuje na dan izdavanja zrakoplovne karte
• viza za Kinu
• napojnica lokalnim davateljima usluga - 35 eur (plaćanje na licu mjesta)
• obavezno putno zdravstveno osiguranje

Napomena:
• u Kini su uobičajene napojnice za lokalne vodiče, vozače autobusa i hotelsko osoblje. Preporučujemo da tijekom putovanja po Kini izdvojite otprilike 3 EUR po osobi i danu za potrebe istih, ukupno 35 EUR
• za potrebe noćne vožnje u vlaku ponesite ruksak ili manju torbu u koju ćete moći odložiti stvari za spavanje i osobnu higijenu.
• organizator putovanja nije u mogućnosti utjecati na dodjelu sjedala u zrakoplovu te ležajeva u kabinama noćnog vlaka, koje određuje prijevoznik
• redoslijed obilaska je podložan promjenama prema procjeni pratitelja putovanja
• avio kompanija zadržava pravo promjene vremena leta.

Red letenja:
27.12.  ZAGREB – DOHA 16:05 – 23:35
28.12.  DOHA – SHANGHAI 01:05 – 14:20
06.01.  PEKING – DOHA 01:25 – 05:35
06.01. DOHA – ZAGREB 07:40 – 11:55

Prtljaga: U cijenu aranžmana uključena je prtljaga od 30 kg koja se prijavljuje + 1 komad ručne prtljage do 7 kg
 

Ultra First Minute i First Minute cijena vrijedi do…
[Više]

t43refdllll najbolje vrijeme za putovati, tw45tw dobro za putovati, 54rt moguće je putovati, ali nije najbolje vrijeme u godini, trwegefd ne preporučujemo putovanje

Program putovanja

ded3b20127e2ec4a1ce40244d64bd2d8.jpg

 

Sastanak putnika s pratiteljem putovanja u Zračnoj luci Franjo Tuđman Zagreb kod šaltera informacija u 14:00 sati. Prijava na let za Dohu u 16:05 sati. Dolazak u Zračnu luku Doha u 23:35 sati.

Polijetanje zrakoplova na liniji QR 870 za Shanghai u 01:05 sati. Dolazak u Shanghai u 14:20 sati po lokalnom vremenu i obavljanje graničnih formalnosti. Odlazak na krstarenje rijekom Hunagpu s koje se pruža pogled na Bund, kolonijalni dio Shanghaija i futuristički Pudong s igrom svjetala i neonskih reklama. Večera. Odlazak do hotela 4*. Smještaj i noćenje.

Doručak. Odlazak na razgled grada: Bund, simbol kolonijalne prošlosti Shanghaija sa zgradom hotela Peace, Bank of China, zgradom carine te ulicom Nanjing, žilom kucavicom grada ispunjenu trgovinama i trgovačkim centrima. Ručak (uz doplatu). Nastavak razgleda i odlazak do starog dijela grada koji brzo nestaje pod mnoštvom nebodera te posjet Vrtu sreće mandarina Yua i hramu Budhe od žada. Večera. Navečer predlažemo odlazak (uz doplatu) na svjetski poznati akrobatski show s akterima koji hodaju po žici, djevojkama koje se izvijaju uz zvukove glazbe u gotovo nezamislivim pozama, žonglerima i mnogim drugim atrakcijama. Povratak u hotel. Noćenje.

Doručak. Odjava iz hotela i odlazak u smjeru grada Suzhou koji datira iz 514. godine. Putem razgled vodenog sela Zhujiajiaoa - „Shanghaijske Venecije“ s jedinstvenim starim mostovima i rječicama koje se provlače kroz tradicionalne kineske kuće. Mjesto je nastalo prije 1.700 godina i još uvijek ocrtava tradicionalni način života. Ručak (uz doplatu). Nastavak putovanja. Po dolasku u Suzhou smještaj u hotel 4*. Večera i noćenje.

Doručak. U Suzhou postoji više od 60 vrtova koji su ostali netaknuti od vremena svog nastanka. Posjet jednom od vrtova, a potom slijedi vožnja brodom po kanalima grada čije bogatstvo predstavljaju pagode, kameni mostovi i svjetski poznata svila. Ručak (uz doplatu). Poslijepodne odlazak do grada Hangzhou. Po dolasku smještaj u hotel 4*. Večera i noćenje. SRETNA NOVA GODINA!

Doručak. Grad Hangzhou se smjestio južno od Shanghaija i na svojem proputovanju kroz Kinu u 13. stoljeću ga je Marco Polo opisao kao jedno od najljepših mjesta na svijetu s mnoštvom hramova i paviljona. Razgled pagode Šest harmonija, posjet hramu Lingyin, a provozat ćete se i čamcem po biseru ovog grada, Zapadnom jezeru. Ručak (uz doplatu). Hangzhou je također poznat i po plantaži najboljeg zelenog čaja na svijetu. Poslijepodne odlazak do grada Nanjinga, smještaj u hotel 4*. Večera i noćenje.

Doručak. Grad Nanjing, "južna prijestolnica" se smjestio na obali rijeke Yangtze i bivši je glavni grad Kine. Odlazak na razgled grada: mauzolej Dr. Sun Yat-sena, revolucionara i osnivača moderne Kine koji je odigrao važnu ulogu u svrgavanju posljednje kineske dinastije Qing, Konfucijev hram sa živopisnom tržnicom na kojoj možete pronaći raznorazne kineske delicije i rukotvorine, mauzolej prvog cara dinastije Ming, drevne zidine, most preko rijeke Yangtze. Ručak (uz doplatu). Slijedi odlazak do željezničkog kolodvora i ukrcaj na vlak za Peking. Vožnja u spavaćim kolima prvog razreda. Svaka kabina sadrži 4 ležaja (ležajeve dodjeljuje prijevoznik). Noćna vožnja bez uključenih obroka

Po dolasku u Peking u ranim jutarnjim satima slijedi odlazak do najvećeg trga na svijetu Tiananmena, koji zauzima oko 40 hektara površine, a potom i razgled Zabranjenog grada, drevne carske rezidencije dinastija Ming i Quing s više od 9000 soba, okružene visokim purpurnim zidinama. Zabranjeni grad je stoljećima bio obavijen velom tajni i u njega nisu smjeli kročiti obični smrtnici. Ručak (uz doplatu). Odlazak do hrama Nebeskog mira, mjesta na kojem su kineski carevi štovali boga neba i prinosili žrtve. Smještaj u hotel. Večera. Navečer predlažemo posjet živopisnoj ulici Wangfujing, ispunjenu trgovinama i trgovačkim centrima, ali i s malenom noćnom tržnicom na kojoj možete pronaći lokalne kineske delicije i specijalitete. Noćenje.

Nakon doručka slijedi odlazak na cjelodnevni izlet do jednog od svjetskih čuda - velikog Kineskog zida dugog gotovo 8.000 kilometara s oko 20.000 osmatračnica, građenog tijekom punih 20 stoljeća, koji je inicijalno trebao obraniti Kinu od čestih upada nomadskih plemena sa sjevera u potrazi za pašnjacima. Zid je 1987. godine uvršten na listu svjetske baštine UNESCO-a. Ručak (uz doplatu). Pri povratku u Peking razgled grobnica dinastije Ming te šetnja duž Svetog puta s divovskim mramornim likovima životinja i ljudi koji čuvaju grobno područje careva spomenute dinastije. Večera i noćenje.

Doručak. Odlazak na razgled Ljetne palače carske obitelji Qing na jezeru Kunming koje se prostire na tri četvrtine cjelokupnog područja. Palačom dominira brdo Dugovječnosti i mnogobrojne pagode. Palača je služila carskoj dinastiji kao sklonište od ljetnih vrućina, a 1998. godine je uvrštena na UNESCO-ovu listu zaštićene svjetske baštine. Prošetat ćete pravom malom galerijom na otvorenom, oslikanim paviljonom s tradicionalnim kineskim motivima te vidjeti mramorni brod carice Cixi. Ručak (uz doplatu). Nastavak razgleda odlaskom prema budističkom hramu Lama, najvećem i najbolje očuvanom u Pekingu. Hram je ukrašen muralima u tibetanskom stilu sa skulpturama buda, demona i bogova. Najveću pažnju u hramu privlači Maitreya Buda visok 18 metara, isklesan od jednog komada sandalovine. Večera. Slijedi transfer do zračne luke u Pekingu i prijava na let za Dohu.

Polijetanje zrakoplova za Dohu u 01:25 sati. Dolazak u Zračnu luku Doha u 05:35 sati. Nastavak putovanja za Zagreb s polaskom u 07:40 sati. Dolazak u Zagreb u 11:55 sati. Kraj putovanja.

 

 

 

 

 

 

img

NEWSLETTER

Pratite akcije, budite informirani o novim putovanjima, maštajte i planirajte, putujte...

© 2000-2024 Kaiser Tours putnička agencija d.o.o.