Putovanje u Argentinu

cijena na upit

12 dana / 9 noćenja

svakodnevni polasci

Pošalji upit

U Argentini je priroda zaista dragocjena i raznolika, isto kao i sama Patagonija. Ande su veličanstvene, a Iguazu padovi su neki od primjera bogatstva regije des Gauchos, u koju Vas pozivamo da posjetite što prije. Sve počinje u Buenos Airesu, mahnitom glavnom gradu u kojem je tango rođen, i nastavlja se s nevjerojatnom Patagonijom. 

U cijenu je uključeno:

  • smještaj u dvokrevetnoj sobi u navedenim hotelima ili slično, ovisno o raspoloživosti
  • doručak
  • ulaznice i naknade za navedene posjete
  • Buenos Aires: Zračna luka transferi / hotel / zračna luka u privatnoj usluzi sa španjolskim / engleskim vodičima. Osim za Tango Show transfer bez vodiča.
  • Trelew: izleti sa španjolskim / engleskim vodičima
  • Ushuaia: izleti sa španjolskim / engleskim vodičima, transferima, izlet u Nacionalnom parku Beagle, španjolski / engleski vodič na brodu.
  • El Calafate: izleti sa španjolskim / engleskim vodičima

U cijenu nije uključeno:

  • nacionalni zračni porezi: - Ushuaia 4 USD po osobi
  • osobni troškovi
  • obroci koji nisu navedeni u programu
  • piće (osim na večeri uz tango show)
  • doručak prije organiziranog doručka po rasporedu hotela
  • napojnice
U Argentini je priroda zaista dragocjena i raznolika,…
[Više]

t43refdllll najbolje vrijeme za putovati, tw45tw dobro za putovati, 54rt moguće je putovati, ali nije najbolje vrijeme u godini, trwegefd ne preporučujemo putovanje

Program putovanja

Perito-Moreno-Glacier-Los-Glaciares-National-Park-Santa-Cruz-Province-Argentina.jpg

 

Polazak iz zagrebačle zračne luke u popodnevnim satima na let za Buenos Aires.

Po dolasku u zračnu luku Buenos Aires, dočekat će Vas vodić i transfer te Vas odvesti do hotela. Prijava u hotel. Slijedi odmaranje od leta, te polazak na turu razgledavanja grada. Otkrit ćete srce grada: Plaza de Mayo, te povijesni Cabildo, Casa Rosada (predsjednička palača), 9 de Julio Avenue, Corientes Avenue, de Mayo Avenue. Isto tako posjetit ćete i „Pariz latinske Amerike“ sa predivnim muzejima i spomenicima i još mnogo više. Noćenje.

Nakon doručka u hotelu, transfer Vas vozi do zračne luke na let za Trelew. Po dolasku će Vas transfer odvesti do rezervata Punta Tombo, koji se nalazi 120 km od Trelewa. Ovdje se nalazi najraznovrnsija kolonija ptica na svijetu, te najveći broj pingvina izvan Antarktike. Ovdje se nalaze i mnoge zaštićene vrste životnja. Zatim slijedi transfer do hotel. Prijava u hotel. Noćenje.

Nakon doručka u hotelu posjetit ćete rezervat Valdes. Uživajte u prirodi koja Vas okružuje i vidicima morskih ptica, pingvina, tuljana i još mnogo više. Nakon izleta slijedi povratak u Puerto Madryn. Noćenje.

Po završetku doručka u hotelu, slijedi transfer do zračne luke i let do Ushuaia preko Buenos Airesa. Po dolasku slijedi prijava u hotel. Noćenje.

Nakon doručka u hotelu slijedi tura po kanalu Beagle. Ovdje ćete posjetiti sve do svjetionika Eclaireurs, koji je i sam ulaz u uvalu Ushuaia. Ovdje ćete vidjeti Birds Island, Sea Lion island (otok tuljana) i antarktičke krznene tuljane. Nakon te ture slijedi izlet do Nacionalnog parka Tierra del Fuego, koji se nalazi 15 km od Ushuaia. Ovdje se nalaze prekrasne plaže te divna zelena stabla plaža. Rijeka i jezero tvore prekrasan pogled na Beagle kanal. Po završetku povratak u hotel. Noćenje.

Nakon doručka u hotelu, transfer Vas vozi do zračne luke Ushuaia na let u El Calafate. Dočekat će Vas vodić i transfer. Prijava u hotel. Noćenje.

Nakon doručka u hotelu slijedi polazak za Perito Moreno koji se nalazi pod zaštitom UNESCA. To je fascinantni glečer koji se nalazi na poluotoku Megallanes. Razina vode raste tako da pritiska i nagriza ledenu masu dok ne dođe do malog curenja i padanje leda. To povećava stvaranje tunela kroz koji voda teče voda prema Lago Argentinu. Konačno, tunel pada u prekrasan spektakl koji odvaja glečer Perito Moreno od poluotoka Magallanes. Tada taj proces počinje iznova. Po završetku povratak u hotel. Noćenje.

Rano jutarnji polazak u Punta Bandera gdje započinjete izlet u Lago Argentino (jezero Argentina) katamarano. Ledenjaci od 50 metara visine, modro plavi ledenjaci koji tvore prekrasan prizor. Po završetku povratak u Punta Banderu te do El Calafate. Noćenje.

Nakon doručka slijedi transfer do zračne luke za let do Buenos Airesa. Transferom do hotela. Prijava u hotel, večera sa Tango Show-om u lokalnom restoranu. Noćenje.

Nakon doručka slijedi transfer do zračne luke na let za Zagreb.

Dolazak u zagrebačku zračnu luku. Kraj putovanja.

img

NEWSLETTER

Pratite akcije, budite informirani o novim putovanjima, maštajte i planirajte, putujte...

© 2000-2024 Kaiser Tours putnička agencija d.o.o.