Tura po draguljima južne Italije

cijena na upit

polazak trajektom iz Dubrovnika

8 dana / 7 noćenja

Pošalji upit

Vodimo Vas u manje poznate dragulje Italije, za koje ćete se pitati kako ih prije niste otkrili. Polazak trajektom iz Dubrovnika u udobnim kabinama sa krevetom i tušom, za maksimalnu udobnost. Dolazak u Bari te nastavak rent-a-carom na jug sve do Santa Maria de Leuca.

*Napomena - u slučaju želje za polazak avionom, unaprijed obavijestiti pri upitu.

U cijenu je uključeno:

  • Organizaciju putovanja i 24h podršku tokom putovanja
  • Povratne karte za trajekt
  • Rent-a-car Opel Corsa
  • Vođena dvostna tura u Alberoellu
  • 7 noćenja sa u hotelima sa pripadajućom uslugom (noćenje + doručak)

U cijenu nije uključeno:

  • Sve što nije navedeno u ponudi
  • Osiguranje
Vodimo Vas u manje poznate dragulje Italije, za koje…
[Više]

t43refdllll najbolje vrijeme za putovati, tw45tw dobro za putovati, 54rt moguće je putovati, ali nije najbolje vrijeme u godini, trwegefd ne preporučujemo putovanje

Program putovanja

bari.jpg

 

Polazak iz dubrovačke marine na direktan trajekt za Bari, Italiju. U trajektu ste smješteni u dvokrevetnoj kabini sa toaletom i tušem. Po dolasku će transfer doći po Vas. Slijedi prijava u hotel. Predlažemo noćnu šetnju po srednjovjekovnim zidinama i obali Barija. Noćenje.

Nakon doručka u hotelu predlažemo Vam da odete na rano jutarnji razgled grada i vidite uske talijanske uličice, tradicionalni štrikovi sa robom po balkonima, kamene zgrade i dr. Po završetku razgleda se uputite u rent-a-car poslovnicu po Vaše vozilo. Predlažemo da se uputite u predivni i bajkoviti gradić Monopoli, u kojem ćete imati osjećaj kao da ste se vratili 100 godina unatrag po svojoj netaknutoj i autentičnoj ljepoti, sa ribarskom marinom i nevjerovatnim ulicama u bijelom kamenu, kao iz bajke. Uživajte u ručku u jednom od lokalnih restorana i kušajte pravo talijansko jelo u divnoj atmosferi. Nakon Monopolija se uputite prema Polignano a Mare. Prijavite se u hotel i ostavite prtljagu i zaputite se na razgled ovog gradića koji će Vam dati drugi pogled na Jadransko more. Noćenje.

Ujutro nakon doručka si uzmite još malo vremena za obilazak grada a zatim se uputite prema Martina Franci. Putem se zaustavite u Alberobellu na vođenu dvosatnu turu po 500 godina starim talijanskim kućicama zvane Trulli, u kojima i dan danas žive talijanske obitelji. Izaberite bilo koje doba polaska sa Martelotta trga između 09:00 i 17:00. Vidjet ćete i antičku crkvu Sv. Antona, talijanski nacionalni monument „The Blessed Sacrament“ i ostaci St. Cosmasa i Damiana. Posjetit ćete lokalne dućane te vidjeti unutrašnjojst Sovereign Trullo koji je smješten u muzeju. Po završetku predlažemo da odete na ručak u jednom od lokalnih restorana, odmorite se i nastavite put u Martina Francu. Po dolasku se prijavite u hotel. Parkirajte auto ispred hotela i nastavite sa razgledom grada. Noćenje.

Nakon buđenja i doručka u hotelu, uzmite si vremena da se razbudite i nastavite sa avanturom. Sljedeća „postaja“ – Lecce. Gradić najviše poznati po svojoj baroknoj arhitekturi te podsjeća kao da je iskočio iz jedne 3D bajke. To se osobito odnosi po noći kada su sve građevine osvjetljene i detalji su kompletno izloženi. Prijavite se u hotel, ostavit stvari te krenite u obilazak grada. Obiđite amfiteatar iz 2. stoljeća i ostvarite osjećaj povratka u prošlost. Zatim Basilica di Santa Croce, Cattedrale dell'Assunzione della Virgine, piazza del Duomo, Lecce Castello i još mnogo toga više. Noćenje.

Danas nakon doručka idete na finalnu destinaciju, na vrh talijanske „čizme“ – Santa Maria di Leuca. Ovdje ćete provesti zadnje 3 noći Vaše ture po južnoj Italiji. Imat ćete štošta za vidjeti i obići, od Santaurio di Leuca Piccola, Barbano del Capo, Morciano di Leuca. Grad ima predivni povijesni centar i fascinantne plaže. Svakako si priuštite zasluženo odmaranje i upijanje talijanskog sunca uz sva razgledavanje i šetnje. Noćenje 3x.

Grad ima predivni povijesni centar i fascinantne plaže. Svakako si priuštite zasluženo odmaranje i upijanje talijanskog sunca uz sva razgledavanje i šetnje. Noćenje.

Grad ima predivni povijesni centar i fascinantne plaže. Svakako si priuštite zasluženo odmaranje i upijanje talijanskog sunca uz sva razgledavanje i šetnje. Noćenje.

Trajekt Bari – Dubrovnik je predvečer, tako da imate i više nego dovoljno vremena da doručkujete, pakirate stvari i odmorate na plaži uz ručak prije polaska u Bari na trajekt. Na trajektu ste u svojoj dvokrevetnoj kabini sa toaletom i tušom. Noćenje na trajektu. Kraj putovanja.

img

NEWSLETTER

Pratite akcije, budite informirani o novim putovanjima, maštajte i planirajte, putujte...

© 2000-2024 Kaiser Tours putnička agencija d.o.o.