Vikend u Černobilu

cijena na upit

polasci četvrtkom navečer

4 dana / 2 noćenja

Posjet i obilazak Grada duhova - Chernobyl

Pošalji upit

Nakon hit serije HBO-a, trenutno jedna od najpopularnijih destinacija među turistima koji vole nesvakidašnja odredišta je upravo - Černobil

Černobil je grad u Ukrajini, koji se nalazi između Kijeva i Černobilske nuklearne elektrane. Ovaj maleni gradić u povijesti je bio važno trgovačko i industrijsko središte, kao i glavna riječna poveznica između Crnog i Baltičkog mora. Velika tragedija koja je pogodila ovaj gradić dogodila se 26.travnja 1986.godine kada je eksplodirao jedan od četiri reaktora u nuklearnoj elektrani. Znanstvenici tvrde da je koncentracija radioaktivne prašine bila devet puta jača nego od eksplozije u japanskoj Hirošimi. 

Nakon hit serije HBO-a, trenutno jedna od najpopularnijih…
[Više]

t43refdllll najbolje vrijeme za putovati, tw45tw dobro za putovati, 54rt moguće je putovati, ali nije najbolje vrijeme u godini, trwegefd ne preporučujemo putovanje

Program putovanja

pripyat-1060276_1280.jpg

 

Polazak sa zagrebačkog autobusnog kolodvora na noćni autobus za Beč, u 23:00 h.

Po dolazak u Beč oko 05:00h, uputite se taxijem do zračne luke na direktan let za Kijev u 11:45h. Predviđeno vrijeme dolaska u 14:40h. Po dolasku slijedi prijava u hotel te slobodan ostatak dana za razgledavanje Kijeva. Noćenje.

Danas nakon doručka ćete se sa organiziranim transferom uputiti prema Černobilu. Prije polaska ćete dobiti jasne upute koje se trebate strogo pridržavati radi sigurnosti Vas i ostalih putnika. Po završetku Vas transfer vraća u hotel. Slobodan ostatak popodneva. Noćenje.

Ranije buđenje za doručka te polazak transferom na zračnu luku na direktan let za Beč. Predviđeno vrijeme polaska u 10:20. Dolazak u 11:15h. Taxijem se uputite na autobusni kolodvor na autobus za Zagreb koji kreće u 13:00h (polzak svakih sat vremena). Predviđeno vrijem dolaska u Zagreb u 19:00h. Kraj putovanja.

U cijenu je uključeno:

  • povratne autobusne karte Zagreb-Beč
  • povratne aviokarte i pristojbe Beč-Kijev
  • 2 noćenja u centru Kijeva sa uslugom noćenja + doručak
  • posjet i tura u Černobil sa uključenim ručkom
  • sve potrebne dozvole
  • medicinsko osiguranje
  • transfer
img

NEWSLETTER

Pratite akcije, budite informirani o novim putovanjima, maštajte i planirajte, putujte...

© 2000-2024 Kaiser Tours putnička agencija d.o.o.