Brazil - zemlja kulturne i povijesne baštine

od 17.380,00 kn / po osobi

uključene avio pristojbe i izleti

9 dana / 7 noćenja

svakodnevni polasci

Pošalji upit

S Kaiser putovanjima doživite Brazil - zemlju sambe, bogate kulturne i povijesne baštine u koju ćete se sigurno htjeti vratiti. Glavni grad Rio de Janeiro će vas impresionirati atrakcijama kao što su kip Isusa otkupitelja i planina Glava Šećera (Sugar Loaf), a imat ćete i priliku upoznati povijesni centar grada. Uživat ćete u opuštanju na najpoznatijim plažama svijeta a možete se okušati i u plesu na vruće latinske ritmove. Vodimo vas na moćne slapove Foz de Iguazu, koji su zbog svoje ljepote na popisu UNESCO-ve svjetske prirodne baštine. Na kraju ćete posjetiti grad Salvador de Bahia poznat po svojoj kolonijalnoj arhitekturi i afričkoj kulturi.

S Kaiser putovanjima doživite Brazil - zemlju sambe,…
[Više]

t43refdllll najbolje vrijeme za putovati, tw45tw dobro za putovati, 54rt moguće je putovati, ali nije najbolje vrijeme u godini, trwegefd ne preporučujemo putovanje

Program putovanja

brazil_mapa.png

 

Polazak iz zračne luke u Zagrebu za Rio de Janeiro.

Dolazak na zračnu luku u Rio de Janeiro gdje vas čeka transfer do hotela. Ostatak slobodnog vremena za opuštanje i vlastite aktivnosti. Noćenje.

Nakon doručka dan započinjete sa izletom na brdo Corcovado u koji se dolazi kroz Laguna Rodrigo de Freitas. U podnožju brda sjest ćete na vlak koji će vas odvesti do vrha odakle se liftom penjete do najpoznatijeg kipa Brazila i Rio de Janeira – kip Isusa otkupitelja, proglašen jednim od novih 7 svjetskih čuda. Kip se može vidjeti iz svakog djela grada, gdje god se nalazili. Ovdje ćete uživati u prekrasnom panoramskom pogledu na Rio de Janeiro. Razgled se nastavlja posjetom brdu „Glava šećera“ (Sugar Loaf) simbol Ria s kojeg se pruža pogled na zaljev Guanabara i Rio de Janeiro. Posjet se sastoji od dvie stanice prva je Morro da Urca, gdje se nalazi nekoliko vidikovaca, a zatim se kreće do drugog vidikovca na vrhu brda Glave Šećera. Ručak u tradicionalnom restoranu Churrascaria. Trajanje razgleda 8 sati. Povratak u hotel. Noćenje.

Doručak. Dan započinjete sa razgledom povijesnog centra Rio de Janeiroa. Šetati ćete kroz uske ulice u kojima se ocrtava povijest grada. Posjetit ćete opatiju São Bento, predivnu Crkvu Igreja de Candelarie, trg XV. Listopada (Praça XV de Novembro) i kulturni centar koji je smješten u obnovljenoj zgradi banke. Odlazak do najpoznatije ulice Gocalves Dias gdje je smješten tradicionalni restoran Colombo. Razgled završava posjetom trgu Praça Carioca, te razgledom katedrale. Trajanje razgleda 4 sata. Povratak u hotel, slobodno vrijeme za vlastite aktivnosti. Noćenje.

Nakon doručka čeka vas transfer do lokalne zračne luke, let do Iguassua. Po dolasku u zračnu luku čeka vas transfer koji će vas odvesti do hotela, organizirani check in. U popodnevnim satima izlet do nacionalnog parka gdje ćete posjetiti slapove Iguassu, koji se nalaze s brazilske strane. Slapovi su uvršteni na UNESCO-vu listu svjetske prirodne baštine. Trajanje izleta 4 sata.

Doručak. Organizirani transfer do argentinske strane slapova. Odavde se vlakom koji vozi kroz džunglu vozite do kanjona Garganta del Diabolo (Vražji kanjon). U parku se nalazi oko 300 većih i manjih slapova. Ako malo propješačite doći ćete do vidikovca Alvar-Nunes, slapova Bozetti, San Martin i Dvije sestre. Trajanje izleta 5 sati. Povratak u hotel. Noćenje.

Doručak, slijedi organizirani transfer do zračne luke. Let do grada Salvador de Bahia. Prilikom dolaska u zračnu luku dočekati će vas transfer i odvesti do hotela. Smještaj u hotel. Noćenje.

Nakon doručka imati ćete slobodno vrijeme za opuštanje I vlastite aktivnosti. U popodnevnim satima odlazite na organizirani razgled grada. Posjetit ćete poznato središte Pelourinho sa očuvanom kolonijalnom arhitekturom, koji je uvršten na popis svjetske kulturne baštine. Šetat ćete se kroz uske ulice, proći kraj gradske vijećnice, Crkve São Francisco, doći ćete do poznatog trga Largo do Pelourinho. Na kraju razgleda odlazite na večeru u lokalni restoran, gdje ćete uživati u noćnoj atmosferi grada. Povratak u hotel. Noćenje.

Organiziranim transferom odlazite u zračnu luku. Avionom se vraćate u Rio de Janeiro gdje je polazak avionom u Hrvatsku.

Dolazak u Zagrebačku zračnu luku. Kraj putovanja.

Cijena uključuje:
troškove povratnih zrakoplovnih karata na relaciji Zagreb - Rio de Janeiro - Zagreb
- troškove zrakoplovnih karata Rio de Janeiro - Foz do Iguassu - Salvador de Bahia - Rio de Janeiro
- smještaj u hotelima na osnovi noćenja s doručkom
- transferi od i do zračne luke s vozačem na portugalskom
- sve transfere, razglede i izlete prema programu s vodičem na engleskom jeziku
- troškove pripreme i organizacije putovanja
- jamčevina putovanja

Cijena ne uključuje:
putno zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja (svakako preporučujemo)
- napojnice za lokalne vodiče i vozače
- troškove osobne prirode
- sve što nije navedeno u programu
- viza za Brazil nije potrebna za goste sa hrvatskim putovnicama
 

 

img

NEWSLETTER

Pratite akcije, budite informirani o novim putovanjima, maštajte i planirajte, putujte...

© 2000-2020 Kaiser Tours putnička agencija d.o.o.