Kolumbija

od 21.700,00 kn / po osobi

uključene avio pristojbe i izleti

10 dana / 9 noćenja

svakodnevni polasci

Pošalji upit

Na ovo putovanje krećemo u zemlju bogate povijesti, predivnih krajolika i ljudi koji će vam poželjeti najtopliju dobrodošlicu - Kolumbiju! Na ovom putovanju degustirat ćete aromatičnu kolumbijsku kavu, posjetiti katedralu sagrađenu u slanim tunelima, upoznati ćete se s očaravajućim prirodnim ljepotama, a najljepši grad Južne Amerike, Cartagena, oduševit će vas sa svojim kolonijalnim stilom. Za kraj putovanja uživat ćete na bijelim pješčanim plažama Kolumbijskih Kariba. Kolumbija je zemlja koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim, uživat ćete u sjećanjima na ovo putovanje još dugo nakon povratka doma.

Na ovo putovanje krećemo u zemlju bogate povijesti,…
[Više]
Siječanj Veljača Ožujak Travanj Svibanj Lipanj Srpanj Kolovoz Rujan Listopad Studeni Prosinac
uuiii 8uhjfds uuiii 8uhjfds uuiii 8uhjfds 878jhhj 878jhhj 878jhhj uuiii 8uhjfds uuiii 8uhjfds 878jhhj 878jhhj 878jhhj uuiii 8uhjfds

t43refdllll najbolje vrijeme za putovati, tw45tw dobro za putovati, 54rt moguće je putovati, ali nije najbolje vrijeme u godini, trwegefd ne preporučujemo putovanje

Program putovanja

940x600_Kolumbija.png

 

Polazak iz zračne luke u Zagrebu, dolazak u Bogotu. Transfer do hotela. Večer slobodna za osobne programe. Noćenje.

Nakon doručka krećete u razgledavanje Bogote. Centar Bogote ima bogatu povijesnu jezgru. Tu ćete imati priliku posjetiti Zlatni muzej i diviti se najvećoj kolekciji zlata na svijetu.U muzeju Botero ćete moći vidjeti izložbu najpoznatijeg kolumbijskog slikara i kipara.Proći ćete kroz susjednu povijesnu La Candelariu i njenu raznoliku arhitekturu pa sve do spektakularnog pogleda na grad sa vrha Cerro de Monserrat. Ostatk dana slobodan.Noćenje.

U ranim jutarnjim satima, nakon doručka, dočekat će vas transfer koji vas vodi u grad Zipaquira, obilazak Slane Katedrale. Slana katedrala je u potpunosti sagrađena od minerala slanih tunela s površinom 8000 metara kvadratnih. Sastoji se od 3 glavne zgrade, na jednom djelu se nalazi oltar s križem visine 16 metara, a napravljenim od soli.Nakon razgledavanj povratak u Bogotu.Večer je slobodna. Noćenje.

Doručak u hotelu. Prijepodne polazak u pratnji vodiča na dogovorenu obilazak. Posjet Finca del Cafe, koji se nalazi 1900 metara iznad razine mora, gdje ćete naučiti sve o kavi, pripremi kave, pečenju kave i njenim karakteristikama. Noćenje u Coffee Region.

Nakon doručka odlazak do doline Cocora u okrugu Quindio. Obilazak doline gdje ćete upoznati svu bioraznolikost biljnog i životinjskog svijeta ovog područja. Imat ćete priliku vidjeti najviše palmino drvo. Nakon ručka slijedi vožnja do grada Salento. Razgled grada i odlazak do vidikovca. Za sve ljubitelje kave organiziran je još jedan posjet dućanu Jesus Martin, gdje ćete moći uživati u pripremi kave i raznim bogatim okusima espressa ili cappuccina. U dogovoreno vrijeme polazak nazad do hotela. Noćenje.

Doručak u hotelu .Slobodno vrijeme do ručka, a nakon ručka kreće se na aerodrom za Cartagenu.

U dogovoreno vrijeme polazak na turistički obilazak grada s profesionalnim vodičem. Posjet samostanu La Popa i kapelici Virgin de la Candelaria, odavde možete uživati u prekrasnom pogledu na grad. Slijedi posjet utvrdi San Felipe de Barahas, crkvi San Pedro Claver Cloister, a tura završava prezentacijom obrade smaragda u jednom dućanu s nakitom. Poslijepodne za slobodne aktivnosti. Noćenje u Cartageni.

Doručak u hotelu. Cijeli dan slobodan za aktivnosti po vlastitom izboru. Predvečer ćete ići do poznatog Cafe del Mar gdje ćete moći uživati u predivnom zalasku sunca preko Karipskog mora ispijajući koktel. Kasnije se opustite uz ritam salse i profesionalnih instruktora. Noćenje.

Doručak. Dan slobodan za osobne aktivnosti i razgled.Poslijepodne polazak za Bogotu. Noćenje u Bogoti.

Nakon doručka čeka vas organizirani transfer do zračne luke, let za Bogotu. Polazak za Zagreb.

Dolazak u zračnu luku u Zagrebu. Kraj putovanja.

Cijena uključuje:
­   - troškove povratnih zrakoplovnih karta na relaciji Zagreba - Bogota - Cartagena - Bogota - Zagreb,
     sa svim pristojbama 
­   - noćenja u dvokrevetnim sobama u hotelima s 4 zvjezdice (lokalna kategorizacija), 
­   - obroke navedene u programu 
­   - sve transfere, razglede i izlete prema programu u A/C vozilu, privatna usluga
­   - ulaznice za znamenitosti koje posjećujemo
­   - lokalno vodiča/vozača na engleskom jeziku
­   - nosače u zračnim lukama i hotelima
­   - troškove pripreme i organizacije putovanja
­   - jamčevina putovanja    

Cijena ne uključuje:   
­   - putno zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja (svakako preporučujemo)
­   - napojnice za lokalne vodiče i vozače
­   - troškove osobne prirode
   - sve što nije navedeno u programu

 

 

img

NEWSLETTER

Pratite akcije, budite informirani o novim putovanjima, maštajte i planirajte, putujte...

© 2000-2020 Kaiser Tours putnička agencija d.o.o.