Peru - Machu Picchu

od 18.690,00 kn / po osobi

uključene avio pristojbe i izleti

9 dana / 7 noćenja

svakodnevni polasci

Pošalji upit

Otkrijte zemlju gdje prošlost i sadašnjost žive u perfektnoj koheziji, zemlju susreta između antike i moderne - fascinantni Peru! Peru će Vas očarati kao malo koja druga zemlja i probudite emocije dok otkrivate njezine tajne i fenomenalna bogatstva drevnih civililizacija.Moderni Peru danas je nasljeđe običaja i tradicije drevnih civilizacija koje su cvjetale ovim krajevima puno prije dolaska Europljana. Ovdje se mogu pronaći arhaična kulturna blaga, hramovi Inka, ruralni krajolici, biološke raznolikosti, mir i tišina. Vodimo vas na avanturu života u Lima, Cusco, Sveta Dolina, Machu Picchu, Puno i jezero Titicaca neke su od lokacija koje ćete posjetiti. Uživajte u ovoj zemlji punoj raznolikosti, šarenila i upoznajte lokalno stanovništvo koje je baš uvijek spremno darovati vam osmjeh. 

[Više]
Siječanj Veljača Ožujak Travanj Svibanj Lipanj Srpanj Kolovoz Rujan Listopad Studeni Prosinac
 

 


najbolje vrijeme za putovati, dobro za putovati, moguće je putovati, ali nije najbolje vrijeme u godini, ne preporučujemo putovanje

Program putovanja

 

Dolazak u Limu. Transfer do hotela, te smještaj. Ostatak dana slobodan za osobne programe. Noćenje.

Transfer do zračne luke u Limi. Let do Cuscoa. Dolazak u Cusco. Transfer do hotela, te smještaj. Ostatak dana slobodan za osobne programe. Noćenje.

Sastanak s vodičem, slijedi razgled grada. Posjetit ćete Katedralu, hram sunca Koricancha, te arheološki kompleks Sacsayhuaman, Queno, crvenu tvrđavu Puca-pucara i Tambomachay. Povratak u hotel. Noćenje.

Rano ujutro polazak na razgled Svete doline, posjet tržnici Pisac. Za ručak ćete se zaustavit u dolini Urubamba. Za ručak buffet stol. Nastavak ture prema Ollantaytambo, jedini grad Inka koji je još uvijek naseljen, a čije ime znači vidikovac. Na povratku u Cusco ćete se zaustaviti razgledati selo Chinchero. Povratak u Cusco. Noćenje.

Doručak. Rani odlazak na željeznički kolodvor u Ollantaytambo te polazak na vlak za Aguas Calientes. Po dolasku u Aguas Calientes presjedanje na autobus za Machu Picchu. Dolazak u Machu Picchu, gdje ćete doći do autobusne stanice, za bus koji će Vas prevesti do citadele Machu Picchu, tamo ćete imati vođeni razgled od otprilike 2 i pol sata s ulaznicama uključenim u cijenu. Povratak u grad Machu Picchu na ručak u lokalnom restoranu. U večernjim satima povratak vlakom u Cuzsco. Transfer do hotela te noćenje.

Rano ujutro transfer od hotela do autobusne stanice, slijedi izlet autobusom na jezero Titicaca, uključene ulaznice, vodič i ručak. Prva stanica bit će Andahuaylillas, malo kolonijalno selo u kojem se nalazi Crkvica koju nazivaju Cusconskom sikstinskom kapelom. Polazak prema gradu Racchi ili San Pedru, smještenom u dnu vulkana Quimsachata, a poznatog po ostacima hrama Wiracocha, veličanstven primjer arhitekture Inka. Odlazak do planine La Raya koja se nalazi na samoj granici između Cuscoa i Punoa, posjet najvišoj točci gradu Pukara, gradu talentiranih keramičara, put vas vodi u grad Juliaca. U popodnevnim satima dolazak u glavni grad Puno, luka na najvišem jezeru na svijetu. Transfer do vašeg hotela u Punu. Noćenje.

Doručak. Odlazak na cjelodnevni izlet na jezero Titicaca. Prvo je na rasporedu posjet plutajućem otoku indijanskog plemena Uros, čija tradicija, način života i nošnja ne ostavljaju nikoga ravnodušnim. Žive u malim kućama od slame napravljenih od istog materijala kao i njihovi brodovi, a žive od lova i ribolova. Nastavak puta i dolazak na otok Taquile, najveći otok na peruanskoj strani. Panorama s ovog otoka je očaravajuća, jezero Titicaca izgleda kao ocean okružen planinama. Slobodno vrijeme za uživanje u ovom čudu prirode te povratak u hotel u Puno. Noćenje.

Doručak. Povratak do aerodroma. Let u Limu gdje presjedate na avion za povratak u Hrvatsku.

Predviđen dolazak u Zagreb.

Cijena uključuje:
­   - troškove povratnih zrakoplovnih karta na relaciji Zagreba - Lima - Juliaca - Lima - Zagreb, sa svim pristojbama 
­   - noćenja u dvokrevetnim sobama u hotelima s 4 zvjezdice (lokalna kategorizacija), 
­   - obroke navedene u programu 
­   - sve transfere, razglede i izlete prema programu u A/C vozilu, privatna usluga
­   - ulaznice za znamenitosti koje posjećujemo
­   - lokalno vodiča/vozača na engleskom jeziku
­   - nosače u zračnim lukama i hotelima
­   - troškove pripreme i organizacije putovanja
­   - jamčevina putovanja    

Cijena ne uključuje:   
­   - putno zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja (svakako preporučujemo)
­   - napojnice za lokalne vodiče i vozače
­   - troškove osobne prirode
   - sve što nije navedeno u programu

 

 

NEWSLETTER

Pratite akcije, budite informirani o novim putovanjima, maštajte i planirajte, putujte...

© 2010-2017. Kaiser Putovanja